Στην Ευρωβουλή γίναμε φωνή των κινημάτων, υπερασπιστήκαμε τους αγώνες του λαού

1389
λαός

Συνέντευξη Νίκου Χουντή στον ρ/σ Real FM (Δ. Καμπουράκη-Σ. Κασίμη):

  • Στην Ευρωβουλή γίναμε η φωνή των κινημάτων και υπερασπιστήκαμε τους αγώνες του ελληνικού λαού.

  • Υποκριτική η κόντρα Τσίπρα-Μητσοτάκη για τα εργασιακά και την υγεία. Υπηρετούν την ίδια πολιτική.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM και στους δημοσιογράφους Δ. Καμπουράκη και Σ. Κασίμη μίλησε, σήμερα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας – Μέτωπο Ανατροπής, Νίκος Χουντής, χαρακτηρίζοντας ως υποκριτική την ‘κόντρα’ μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη για τις εργασιακές σχέσεις και την κατάσταση στην Υγεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Χουντής σημείωσε ότι η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τα εργασιακά και την υγεία έχει προεκλογικό χαρακτήρα και είναι υποκριτική, αφού και τα δύο κόμματα υπηρετούν την ίδια νεοφιλελεύθερη πολιτική λιτότητας, που περιορίζει τα δικαιώματα και την αμοιβή της εργασίας και περικόπτει αναγκαίες δημόσιες κοινωνικές δαπάνες.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του ο Νίκος Χουντής υπογράμμισε την ανάγκη να είναι και στο νέο Ευρωκοινοβούλιο, ισχυρή η Λαϊκή Ενότητα, ως μια αγωνιστική και ανυπότακτη Αριστερή πολιτική δύναμη, που όλο το προηγούμενο διάστημα πρωτοστάτησε τους λαϊκούς αγώνες και έγινε η φωνή των κινημάτων στην Ευρωβουλή, αποκαλύπτοντας παράλληλα τον βαθιά αντιδραστικό και νεοφιλελεύθερο χαρακτήρα των ευρωπαϊκών πολιτικών.

Ακούστε εδώ την συνέντευξη του Νίκου Χουντή:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας