Στάθης Παναγιωτόπουλος-Αποκαλυπτικές καταγγελίες «βόμβες» από την πρώην σύντροφό του

764

Η άτυχη κοπέλα ξεκαθαρίζει πως «δεν ισχύει το revenge porn», καθώς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν διέρρευσε το επίμαχο υλικό «όταν χωρίσαμε αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας»

Σε αποκαλύψεις, σπάζοντας τη σιωπή της για πρώτη φορά, προχωρά η 30χρονη σήμερα κοπέλα που έπεσε θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου των «Ράδιο Αρβύλα».

Η άτυχη κοπέλα ξεκαθαρίζει πως «δεν ισχύει το revenge porn», καθώς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν διέρρευσε το επίμαχο υλικό «όταν χωρίσαμε αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας».

«Φαίνεται πως είχε ροπή σε αυτό γιατί από τις 20 ημέρες της γνωριμίας μας ανέβηκε το πρώτο βίντεο και φωτογραφίες και δεν το έκανε μόνο σε μένα» εξομολογήθηκε η νεαρή, μιλώντας στο STAR.

Φωτογραφίες κι άλλων γυναικών

Παράλληλα, αποκαλύπτει πως ο κ. Παναγιωτόπουλος είχε ένα κανάλι για 10 χρόνια με οκτώ βίντεο και πολλές φωτογραφίες και άλλων γυναικών σε site πορνογραφικού περιεχομένου.

«Δηλαδή εγώ μπήκα και είδα πολύ υλικό. Είχε και ένα μπλογκ που υπάρχει μέχρι σήμερα δεν το έχει κατεβάσει» έσπευσε να συμπληρώσει το θύμα.

Σύμφωνα με την ίδια, έκανε μήνυση και δεν την πήρε ποτέ πίσω από το 2019, απλά εκείνος της είπε να τα βρουν εξωδικαστικά, δηλώνοντας μετανιωμένος και λόγω κοροναϊού η υπόθεση πήρε αναβολή για Φεβρουάριο και ο ίδιος δήλωσε ασθένεια αν και κυκλοφορούσε κανονικά.

Τα επίμαχα βίντεο

«Προφανώς κατάλαβα ότι είναι ο συγκεκριμένος γιατί ήταν ο μόνος κάτοχος του συγκεκριμένου υλικού και επίσης από κάποια σημεία φαίνεται εμφανέστατα και το σπίτι του και αυτό μου έκανε εντύπωση, πως δηλαδή το έκανε τόσο απροκάλυπτα. Με κατατόπισαν αρχικά, έκανα μήνυση και όλο αυτό κράτησε περίπου ένα μήνα μέχρι να μαζέψω τις αποδείξεις και τα αντίστοιχα λινκ. Αυτός ανέβασε τρία βίντεο αρχικά και αυτά αναπαρήχθησαν μέχρι και στο εξωτερικό» καταγγέλλει.

Σύμφωνα με την ίδια, το πρώτο βίντεο αναρτήθηκε το 2016 όταν είχαν σχέση και δεν το είχε αντιληφθεί, με την ίδια αργότερα να του κάνει τη μήνυση και εκείνον να διαφεύγει του αυτοφώρου.

Μετά τη μήνυση, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανέβασε και τέταρτο βίντεο με την ίδια που αναπαράχθηκε από άλλους χρήστες, με αποτέλεσμα να υπάρχει διαθέσιμο ακόμη και τώρα.

«Τον γνώρισα στα 24 μου, είμαι σοκαρισμένη. Δεν θέλω παραπάνω δημοσιότητα, είναι ψυχοφθόρο» κατέληξε η άτυχη κοπέλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας