Σοκ από Ερντογάν: Δηλώνει την πρόθεσή του να αποκτήσει πυρηνικούς πυραύλους

1085
Ερντογάν
«Θα σπάσουμε κάθε χέρι που απλώνεται στην Τουρκία»

Την πρόθεσή του να αποκτήσει πυρηνικά όπλα η Τουρκία εξέφρασε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανεβάζοντας στα ύψη την προκλητικότητά του, ιδιαίτερα απέναντι στις χώρες πρώτα απ’ όλα της περιοχής, όπως η Ελλάδα, με τις οποίες ισχυρίζεται ότι έχει “διαφορές”.

Μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματός του AKP στην Σεβάστεια ο Ερντογάν ανεβάζει και πάλι το θερμόμετρο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ορισμένοι έχουν πυρηνικούς πυραύλους, αλλά μας λένε ότι δεν πρέπει να βρίσκονται στα δικά μου χέρια; Δεν το δέχομαι αυτό». Πρόσθεσε μάλιστα πως «οι ΗΠΑ και η Ρωσία έχουν. Κάθε ανεπτυγμένο έθνος έχει (σ.σ.: πυρηνικές κεφαλές)». Μάλιστα έσπευσε να πει ότι ουδείς δημιουργεί προβλήματα στο Ισραήλ ακριβώς διότι διαθέτει πυρηνικό οπλοστάσιο.

Ακόμη, ο Τούρκος πρόεδρος συνεχίζοντας την εμπρηστική ρητορική: «Θα σπάσουμε κάθε χέρι που απλώνεται στην πατρίδα μας, τη σημαία μας, την ανεξαρτησία μας και θα συνεχίσουμε να δίνουμε την απαραίτητη απάντηση σε εκείνους που προσπαθούν να διοργανώσουν επιχειρήσεις πάνω στην Τουρκία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας