Σκληρές μάχες μεταξύ Συριακού Στρατού & Τούρκων

Σκληρές μάχες μεταξύ Συριακού

Νέα ανάφλεξη έχουμε στη Συρία. Ενώ όλο αυτό το διάστημα είχαμε την απόλυτη ηρεμία, οι συγκρούσεις ανάμεσα στο Συριακό στρατό και τις Τουρκικές Ειδικές Δυνάμεις ξεκίνησαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυνάμεις της συριακής κυβέρνησης και της Τουρκίας αντάλλαξαν πυρ, όπως αναφέρει το Northern Press Agency (NPA).

Οι μάχες λαμβάνουν χώρα στις επαρχίες Χαλέπι και Χάμα. Στρατιωτικές πηγές που μίλησαν στο NPA ανέφεραν ότι τουρκικά στρατεύματα εκτόξευσαν βλήματα κατά του Συριακού Στρατού δυτικά του Χαλεπίου. Aμέσως είχαμε αντεπίθεση των δυνάμεων του Άσαντ.

Κρίσιμη συνάντηση Αιγυπτίων-GNA: “Κοινές απειλές ασφαλείας στη Λιβύη”

Ταυτόχρονα, έχουμε τεράστια συγκέντρωση δυνάμεων στο νότιο Ιντλίμπ. Εν τω μεταξύ, ο τουρκικός στρατός υπέστη σοβαρή ζημιά χάνοντας οχήματα και πιθανότατα προσωπικό, σύμφωνα με πηγές από την Συρία.

Οι απώλειες για την Άγκυρα αυξάνονται στην Συρία πλέον αφού έχουμε δεκάδες νεκρούς και τραυματίες κάθε εβδομάδα, ενώ το ηθικό των τουρκικών δυνάμεων βρίσκεται και λόγω της πανδημίας στο ναδίρ.

Οι Τούρκοι στρατιώτες φοβούνται για την ζωή τους στην περιοχή αφού έχουν να κάνουν και με τον συριακό στρατό εκτός τους αντάρτες, αναβαθμίζοντας την δυσαρέσκεια που τους διακατέχει αφού πολεμούν σε ξένο έδαφος για τα όνειρα του Ερντογάν.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας