Σήμα κατατεθέν: Τσουκάτος και ξερό ψωμί!

1604
τσουκάτος

Η βρομιά, η σήψη και η δυσωδία των καθεστωτικών δυνάμεων βρίσκει χαρακτηριστική έκφραση στο σκάνδαλο Τσουκάτου, του ενός εκατομμυρίου μάρκων, τα οποία από την Siemens, σύμφωνα με ομολογία του δεξιού χεριού του Σημίτη, κατευθύνθηκαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, με τον μυστικοσύμβουλο του τότε πρωθυπουργού να καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ για την μεταχείρισή του ως αποδιοπομπαίου τράγου.

Ακόμα τραγικότερη υπήρξε η αποκάλυψη ότι μόνο το 2000 συνέρρευσαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ «μαύρες» χρηματοδοτήσεις από επιχειρήσεις ύψους, έλεος, 16 δισεκ. δραχμών!!!

Να προσθέσω, επίσης, ότι στη δίκη που διεξάγεται αυτές τις μέρες για την Siemens, οργιάζουν οι αποκαλύψεις για τα «λαδώματα», για τις οποίες καθεστωτικές τηλεοράσεις και καθεστωτικά Μέσα δεν λένε, φυσικά, κουβέντα.

Περιττό να θυμίσουμε ότι ακόμα και τα ψίχουλα που είχε υποσχεθεί με σύμβαση-νόμο του κράτους η Siemens, έναντι του «κουκουλώματος» της υπόθεσής της, ούτε και αυτά τηρούνταν από την «αγία» αυτή γερμανική πολυεθνική, η οποία, δυστυχώς, συνεχίζει να παίρνει αβέρτα δουλειές από το Δημόσιο.

Μπορεί να μου πείτε, πάνε αυτά, πέρασαν, και δεν γίνονται στην ψευτο-μεταμνημονιακή περίοδο που διανύουμε.

Δεν ξέρω πόσοι αφελείς κάνουν αυτήν τη διαπίστωση.

Γιατί τώρα όχι μόνο η διαπλοκή και το «λάδωμα» των κατεστημένων κομμάτων και των καθεστωτικών πολιτικών συνεχίζονται αλλά, κατά τραγικό τρόπο, έχουν προσλάβει και ακόμα μεγαλύτερη έκταση.

Δοξάστε τους και ψηφίστε τους για να συνεχίσουν το φαγοπότι με μεγαλύτερη ορμή, απληστία και κυνισμό!

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας