Σήμα θανάτου από Γαλλία-833 νέοι θάνατοι σε μια ημέρα από κορονοϊό

456
θάνατοι

Η Γαλλία κατέγραψε 833 νέους θανάτους από τον κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο, παρά το γεγονός ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας και οι λοιποί ασφυκτικοί περιορισμοί στην ζωή των πολιτών κλείνουν τέσσερις εβδομάδες από τότε που τους εξήγγειλε πομπωδώς ο πρόεδρος της χώρας Ε.Μακρόν!

Συνολικά σε 29.752 κρούσματα ανέρχονται οι ασθενείς Covid-19 που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Γαλλίας. Σύμφωνα με το υπουργείο Γαλλίας, 831 ασθενείς εισήχθησαν στο νοσοκομείο μόνο το τελευταίο 24ωρο με επιπλοκές από τη νόσο Covid-19, που προκαλεί ο κορονοϊός.

Οι διασωληνωμένοι έπειτα από επιπλοκές του κορωνοϊού, ανέρχονται στη χώρα σε 7.072, με 478 περισσότερους το τελευταίο 24ωρο. Στα θετικά της ημέρας, ο ημερήσιος αριθμός ασθενών που βγήκαν από τον αναπνευστήρα, που ανέρχεται σε 94 από την Κυριακή.

«Ανοιχτή πληγή» τα γηροκομεία, στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό.

Υπολογίζεται πως οι θάνατοι που σχετίζονται με τον κορονοϊό, όπως καταγράφονται στα νοσοκομεία αγγίζουν σήμερα τους 6.494, ενώ 2.417 είναι οι νεκροί που κατέληξαν στα γηροκομεία της χώρας.

Αναφορά στον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό νεκρών στα γηροκομεία της Γαλλίας έκανε άλλωστε το απόγευμα και ο Έλληνας λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας