Πώς ο Φουρθιώτης πιάστηκε στη «φάκα» και επιστρέφει στις φυλακές Κορυδαλλού

671

Ο παρουσιαστής επικαλέστηκε κινητικά προβλήματα, όμως συνελήφθη όπως προβλέπεται από τον νόμο

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται εκ νέου ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, επειδή παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί τον Οκτώβριο του 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής ενημερώθηκε ότι λόγω της απόφασής του να παραβιάζει συστηματικά τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί τον Οκτώβριο του 2021, όταν είχε αποφασιστεί η υπό όρους αποφυλάκισή του, εκδίδεται βούλευμα για την εκ νέου προφυλάκισή του, πήρε την πρωτοβουλία να εμφανιστεί αυτοβούλως στην Εισαγγελία.

Στα δικαστήρια, ενημερώθηκε αρμοδίως ότι η προφυλάκισή του αποφασίστηκε με βούλευμα καθώς δεν εμφανιζόταν, ως όφειλε, στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές τον μήνα, όπως όριζαν οι περιοριστικοι του όροι.

Ο παρουσιαστής επικαλέστηκε κινητικά προβλήματα, όμως συνελήφθη όπως προβλέπεται από τον νόμο.

Αφού παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών στα δικαστήρια Αθηνών, αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μένιος Φουρθιώτης είχε κατηγορηθεί -μεταξύ άλλων- και με βάση τη δικογραφία, για εμπλοκή στην υπόθεση με πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη Νέα Ερυθραία.

Πιο συγκεκριμένα, η εισαγγελία άσκησε στο παρελθόν δίωξη για σύσταση συμμορίας, ηθική αυτουργία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση στην διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία, ηθική αυτουργία στην έκρηξη και οπλοφορία, ηθική αυτουργία σε οπλοχρησία, ηθική αυτουργία στην προμήθεια κατοχή εκρηκτικής βόμβας (πλημμέλημα), ηθική αυτουργία σε διακεκριμένη φθορά, απόπειρα εκβίασης, ψευδής καταγγελία και πρόκληση και προσφορά για την τέλεση αδικήματος σε βαθμό πλημμελήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας