Προκλητικός Τσακαλώτος: Ακριβό πετρέλαιο για να περιοριστεί η σπατάλη!

1297
τσακαλώτος

Τις πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή της Ν.Δ. Μπάμπη Παπαδημητρίου για το νερό που “δεν μπορεί να είναι φτηνό και να σπαταλιέται”, θύμισε η δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, που δικαιολόγησε το ακριβό πετρέλαιο θέρμανσης. 

Μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1, ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, δήλωσε ότι «χρειάζεται να εξοικονομούμε και καύσιμα. Χρειάζεται να υπάρχει μία τιμή όπου ο κόσμος δεν θα σπαταλά το πετρέλαιο. Γιατί δεν μπορούμε να είμαστε και με την κλιματική αλλαγή και να έχουμε τιμή πετρελαίου όπως η Αμερική».

Προφανώς, για τον κ. Τσακαλώτο, το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί παρά με την καταδίκη εκατομμυρίων ανθρώπων από τα φτωχά λαϊκά στρώματα στη στέρηση του πετρελαίου θέρμανσης! Κι όλα αυτά, ενώ εδώ και χρόνια, χάρη στην πολιτική που και ο ίδιος άσκησε ως υπουργός, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού στερείται τη θέρμανση, ως συνέπεια της ληστρικής φορολόγησης του πετρελαίου, που ξεπερνάει κατά πολύ τον αντίστοιχο μέσο όρο του φόρου στην Ε.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας