Πολύς κόσμος στην κηδεία του Κ. Κατσίφα

1240
κηδεία

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο χωριό Βουλιαράτες για την κηδεία του 35χρονου ομογενούς, Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έχασε τη ζωή του από πυρά της αλβανικής αστυνομίας στις 28 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκατοντάδες Έλληνες ταξίδεψαν στο χωριό του ομογενούς με πούλμαν και ιδιωτικά αυτοκίνητα παρευρέθηκαν στην νεκρώσιμο ακολουθία, την ώρα που οι αρχές ανησυχούν για επεισόδια από ακραία στοιχεία.

Να σημειωθεί πως στα σύνορα οι Αλβανοί αστυνομικοί πραγματοποιούσαν εξονυχιστικούς ελέγχους σε όσους πήγαιναν στους Βουλιαράτες για την κηδεία, ενώ ερευνούσαν ακόμη και τα οχήματα για τυχόν αντικείμενα που ορισμένοι ίσως να θέλησαν να περάσουν στη γειτονική χώρα.

Η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα παρελήφθη στις δύο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης από τους συγγενείς του στα Τίρανα και μεταφέρθηκε αρχικά στο χωριό Ζερβάτι, κοντά στους Βουλιαράτες, και το μεσημέρι με νεκρική πομπή στο σπίτι του, όπου ανέμενε πλήθος κόσμου.

Η πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα, κ. Ελένη Σουρανή, στελέχη της μειονότητας και πλήθος απλού κόσμου έσπευσαν την Τετάρτη στους Βουλιαράτες για να συλλυπηθούν την οικογένειά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας