Πολιτική παχυδερμία χωρίς όριο. Στο ''θρόνο'' της, παρά την τραγωδία στην Μάνδρα, η Δούρου!

2890

Ο τόπος αυτός δεν έχει κανένα μέλλον όσο, καθισμένοι στους ”καναπέδες” μας, επιδεικνύουμε αδιαφορία και ανοχή απέναντι στα εγκλήματα και τα σκάνδαλα που πληθύνονται.
Η πολιτική παχυδερμία των κρατούντων απέναντι στην τραγωδία της Μάνδρας είναι κάτι παραπάνω από χαρακτηριστική.
Πάνω από 20 νεκροί, στην ουσία ”δολοφονημένοι” στο σπίτι τους (!), αλλά δεν υπάρχει κανένας να έχει αναλάβει πολιτική ευθύνη και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός και καμιάς, πολύ περισσότερο δεν έχει υπάρξει καμιά παραίτηση σε κανένα επίπεδο και ακόμα χειρότερα και η Δικαιοσύνη καθεύδει και δεν έχει προχωρήσει καμιά ποινική δίωξη.
Η δήμαρχος Μάνδρας;
Καμιά ευθύνη, μόνο ξύλο και βρισιές στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Η Περιφερειάρχης Αττικής;
Ανεύθυνη και στάση Πόντιου Πιλάτου.
Διέκοψε και το Περιφερειακό Συμβούλιο για να μην ακούσει την κριτική και τη διαμαρτυρία.
Προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για να ξεχασθεί η τραγωδία και να καταχωνιαστεί μέσα από νέα γεγονότα και εξελίξεις.
Ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας τα φόρτωσε όλα στην κλιματική αλλαγή και στα 40 χρόνια Πασοκ-δεξιάς και ξεμπέρδεψε.
Αν, όμως, νομίζει η Ρένα Δούρου, η κατ’ εξοχήν υπεύθυνη για την αντιπλημμυρική προστασία, ότι η λήθη γρήγορα και για άλλη μια φορά θα σκεπάσει τα πάντα, ίσως να λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο.
Είναι, τουλάχιστον, μακάβριο το θέαμα μιας κατεστημένης πολιτικής ζωής, όπου όλοι/ες γαντζώνονται στην καρέκλα τους, ποτέ δεν παραιτούνται, όποια καταστροφή και αν επιφέρουν, καλύπτονται πίσω από την γενική ατιμωρησία και προστατεύονται από κάθε έρευνα και έλεγχο όσο κακό και αν κάνουν, όσα εγκλήματα και αν διαπραχθούν.
Βέβαιοι γι’ αυτό το καθεστώς λήθης και συγκάλυψης τόσο η Ρένα Δούρου όσο και ο Γ. Σγουρός, κατ’ εξοχήν υπεύθυνοι του εγκλήματος και μαζί τους τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ  όσο το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, πιστεύουν ότι, ροκανίζοντας το χρόνο , όχι μόνο θα την βγάλουν καθαρή αλλά και θα εμφανιστούν και ως τιμητές από πάνω, απέναντι σε μια ”ανεύθυνη” κοινωνία, που, εξαιτίας των ”λαθών” της, καλώς παθαίνει όσα παθαίνει.
Το μήνυμα, όμως, αυτής της άνευ προηγουμένου πολιτικής παχυδερμίας είναι συντριπτικό και αποτελεί μήνυμα έσχατης ηθικής κατάπτωσης και απόλυτης παρακμής.
Δεν ξέρω αν ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα κάποιοι νέοι στην ηλικία πολιτικοί αστέρες τους θέλουν να δώσουν, με έναν πρωτοφανή κυνισμό, αυτό το μήνυμα στην κοινωνία, ελπίζοντας στην γενική διάλυση της και στην απόλυτη απαξίωση της πολιτικής.
Ελπίζουμε αυτό το μακάβριο εγχείρημα κανένας Τσίπρας, κανένας Πολάκης, κανένας Δραγασάκης και καμιά Δούρου και τόσοι άλλοι και άλλες παρόμοιοι, να μην το καταφέρουν.
Ελπίζουμε και να λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο και γρήγορα να λογοδοτήσουν.
Οι ”δολοφονημένοι” της Μάνδρας απαιτούν έρευνα και απόδοση ευθυνών.

Τ.Κ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας