Πολιτική ζωή σήψης και συναλλαγής: Βουλευτίνα ανεξαρτητοποιήθηκε και εντός ωρών επέστρεψε!

1860
συναλλαγής

Η κατάπτωση, η σήψη και η παρακμή στην πολιτική ζωή φαίνεται ότι δεν έχουν τέλος ούτε όριο.

Βουλευτίνα της Β’ Αθήνας της “Ελληνικής Λύσης” του Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος σκίζει εσχάτως τα ιμάτια του για τα μνημόνια και την υποτέλεια της χώρας, ξεχνώντας ότι ήταν αυτός που με την ψήφιση του πρώτου μνημονίου του Γ.Α.Π και μετά με την ψήφιση της κυβέρνησης του “γερμανού” τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου, με τους Σαμαρά, Βενιζέλο, Καρατζαφέρη, άνοιξε την πόρτα της κόλασης για την Ελλάδα, έσπευσε με δήλωσή της στο Προεδρείο της Βουλής, η οποία καταχωρήθηκε στο σχετικό Πρωτόκολλο, να ανεξαρτητοποιηθεί  για προσωπικούς λόγους, όπως γράφει, από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Μετά από λίγες ώρες, όμως, η κ. Αναστασία – Κατερίνα Αλεξόπουλου, αυτό είναι το όνομα της μεγάλης πολιτικού για τη σωτηρία της πατρίδας μας, δήλωσε μετάνοια και με νέα επιστολή της στο Προεδρείο της Βουλής, εξέφρασε  τη θέλησή της να επιστρέψει στο κόμμα της αγάπης της.

Άραγε τι μεσολάβησε μέσα σε λίγες ώρες και η τρομερή αυτή πολιτικός άλλαξε γνώμη και επανήλθε; Τι παρασκήνιο και τι διαβουλεύσεις κάτω από το τραπέζι έδωσαν και πήραν για να ξεπεραστούν τα μεγάλα προσωπικά θέματα της κυρίας βουλευτού; Και πως ένα κόμμα  ξευτιλίζεται και αποδέχεται ξανά στις τάξεις του μια βουλευτή που επιδεικνύει αυτήν την άθλια συμπεριφορά, χωρίς να την πετάξει με τις κλωτσιές από τις γραμμές του;

Πως να το πράξει, όμως, αυτό η “Ελληνική Λύση” και ο Κυριάκος Βελόπουλος όταν με την όλη συμπεριφορά του έχει δείξει ότι είναι una faccia, una razza με την κυρία βουλευτή; Δυστυχώς, τα φαινόμενα σήψης και “συναλλαγής” όπως το συγκεκριμένο με την “Ελληνική Λύση” δεν είναι μεμονωμένα, ούτε αφορούν, μόνο, αυτό το κόμμα, αν και εδώ οι πρακτικές κατάπτωσης σπάνε όλα τα ρεκόρ.

Δυστυχώς, ο βόρβορος και η αθλιότητα τείνουν να γίνουν γενικευμένο καθεστώς στην κατεστημένη πολιτική ζωή, η οποία με την πάροδο του χρόνου βουλιάζει όλο και περισσότερο αυτήν την χώρα. Το τραγικό είναι ότι όλοι μας, δυστυχώς, ανεχόμαστε το “θηριοτροφείο” και λίγο-λίγο πάμε να του μοιάσουμε.

Νίκος Λιάρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας