Παρουσίαση βιβλίου: «Έρωτας εκ παραδρομής» στον Πολυχώρο “ΜΕΓΑΛο Ο”

1075
έρωτας

Οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Νάνσυ Γιοβάνογλου, παρουσιάζουν το Σάββατο 11 Ιανουαρίου τη νέα της ποιητική συλλογή, με τίτλο «Έρωτας εκ παραδρομής», στον Πολυχώρο “ΜΕΓΑΛο Ο” (Γρ. Ε 69) στα Χανιά.

Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα, θα μιλήσει ο Δημήτρης Δαμασκηνός (Φιλόλογος-Συγγραφέας). Ποιήματα θα διαβάσει η Κατερίνα-Μαρία Φερβάγεν-Αποστολάκη (Φιλόλογος). Συντονίζει η Λίνα Γιοβάνογλου (Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας).

Η Νάνσυ Γιοβάνογλου γεννήθηκε στα Χανιά το 1991. Σπούδασε φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (Ρέθυμνο), ενώ στη συνέχεια εξειδικεύτηκε πάνω στην ειδική αγωγή και τις μαθησιακές δυσκολίες.

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια, έχει αρθρογραφήσει σ’ ορισμένα sites (όπως pancreta, pillowfights), ενώ έχει αποσπάσει τιμητικές διακρίσεις και βραβεία σε διάφορους πανελλαδικούς ποιητικούς διαγωνισμούς.

Η ενασχόλησή της με τη συγγραφή ποιημάτων ξεκίνησε σε ηλικία δεκαοχτώ χρονών κι η πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο «Ατροφικές Συνειδήσεις» κυκλοφόρησε από τις Πρότυπες Εκδόσεις “Πηγή”, τον Αύγουστο του 2017.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας