Παράλλαξη Όμικρον: Πολύ κακό για το τίποτα-Εμφανίζει ήπια συμπτώματα

1206
Παράλλαξη Όμικρον: Πολύ κακό για το τίποτα-Εμφανίζει ήπια συμπτώματα
Για τους ιατρούς της Νότιας Αφρικής η παράλλαξη Omicron είναι «τρικυμία σε φλιτζάνι τσαγιού» δηλαδή πολύ κακό για το τίποτε…

Δεν πέρασαν ώρες από την στιγμή που ανακαλύφθηκε η νέα παράλλαξη Omicron σε Μποτσουάνα και Νότια Αφρική – δεν ονομάστηκε Xi για να μην συνδεθεί με το όνομα του Κινέζου Προέδρου – και πανικός επικράτησε στους επιστημονικούς κύκλους και βεβαίως στις αγορές…
Στις 26 Νοεμβρίου 2021 ένα επιθετικό sell off κλόνισε τον πλανήτη καθώς οι μετοχές ανά τον κόσμο σημείωσαν δραματική πτώση λόγω της προπαγάνδας φόβου…
Οι κατά τα άλλα σοβαροί επιστήμονες – μόνο σοβαροί δεν είναι οι τρομολάγνοι του Imperial College….
Και δεν είναι τυχαίο ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είναι και πάλι η κινητήριος δύναμη της προπαγάνδας για την νέα παράλλαξη που φέρει 32 μεταλλάξεις.
Η νέα παραλλαγή της υστερίας ξεκίνησε από το Imperial College του Ηνωμένου Βασιλείου, δηλαδή ενός διεφθαρμένου ακαδημαϊκού ιδρύματος που στηρίζεται σε μοντέλα – που όλα έχουν αποτύχει – επιβάλλοντας lockdowns στον δυτικό κόσμο.
Για όσους έχουν επιλεκτική μνήμη το Imperial College και οι αδιανόητες επιστημονικές ανοησίες του Neil Ferguson επιδημιολόγου στο Πανεπιστήμιο ήταν αυτές που τρομοκράτησαν τον κόσμο όταν ανέφερε ότι δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν εάν δεν επιβληθούν lockdowns.
Ωστόσο μπορεί μοντέλα Ferguson να απέτυχαν αλλά οι ολοκληρωτικές πολιτικές αντιμετώπισης της πανδημίας έμειναν….
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εποχής του Covid 19, το Imperial College ήταν η πηγή αμέτρητων εκδόσεων προπαγάνδας «για νέα στελέχη».
Ωστόσο τα περισσότερα μοντέλα του Πανεπιστημίου απλά έχουν αποτύχει, υποδαύλισαν τον τρόμο και τον πανικό.
Η νέα εκστρατεία εκφοβισμού ξεκίνησε από τον καθηγητή Tom Peacock, που εργάζεται στο Imperial College του Λονδίνου.
Παρουσίασε την νέα παράλλαξη ως πιο επικίνδυνη από οποιαδήποτε άλλη ακόμη και από την Delta λόγω των 32 μεταλλάξεων…
Ο πανικός εξαπλώθηκε γρήγορα καθώς ήδη στην Ευρώπη καταγράφεται επιδείνωση παρά την αύξηση των εμβολιασμών…
Το αφήγημα εμβολιάσου για να διασωθείς καταρρέει, οπότε έπρεπε να βρεθεί κάτι νέο για να τρομοκρατηθούν οι κοινωνίες…
Οπότε η εμφάνιση της Omicron όπου έπληξε πρώτα τους εμβολιασμένους ήταν μια άριστη ευκαιρία για να τρομοκρατήσουν τον πλανήτη….
Δεν είναι τυχαίο ότι οι λάτρεις της τρομολαγνείας όπως ο Fauci στις ΗΠΑ και βεβαίως οι φαρμακευτικές εταιρίες για να πουλήσουν τα εμβόλια… αμέσως έσπευσαν να αναφερθούν στην Omicron και ότι μάλιστα… σύντομα θα έχουν έτοιμα τα νέα εμβόλια…

Νότια Αφρική: Δεν χρειάζεται πανικός ήπια τα συμπτώματα της Omicron 

Σε αντίθεση με τον πανικό που προκλήθηκε στις δυτικές κοινωνίκες, ο Barry Schoub, πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής για τα Εμβόλια, στην Νότια Αφρική την πηγή της Omicron ανέφερε ότι «ενώ η Νότια Αφρική, στην οποία εντοπίστηκε για πρώτη φορά η νέα παραλλαγή, έχει επί του παρόντος 3.220 άτομα με μόλυνση από τον κορωνοϊό συνολικά και ενώ η παραλλαγή φαίνεται να εξαπλώνεται ταχέως, δεν υπήρξε πραγματική άνοδος των νοσηλειών.
«Τα κρούσματα που έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής ήταν όλα ήπιας μορφής, ήπιας έως μέτριας βαρύτητας κρούσματα και αυτό είναι ένα καλό σημάδι», είπε ο Barry Schoub, προσθέτοντας ότι ήταν ακόμη νωρίς και τίποτα δεν ήταν ακόμα σίγουρο.
Το πιο σημαντικό, και σε αντίθεση με την τρομολαγνεία στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης διεθνώς, ο Barry Schoub είπε ότι ο μεγάλος αριθμός μεταλλάξεων που βρέθηκαν στην παραλλαγή omicron φαίνεται να αποσταθεροποιεί τον ιό, γεγονός που τον διαφοροποιεί από τον κυρίαρχο στέλεχος Delta.
Ταυτόχρονα, θα πρέπει να επισημανθεί ότι η παράλλαξη Omicron θα μπορούσε σύντομα να γίνει το κυρίαρχο στέλεχος λόγω του υψηλότερου R-nought (ή του ρυθμού μετάδοσης), αυτό θα μπορούσε να είναι θετική εξέλιξη καθώς θα μπορούσε να παραγκωνίσει την επικίνδυνη όπως αποκαλύφθηκε Delta.
H Angelique Coetzee, πρόεδρος της Νοτιοαφρικανικής Ιατρικής Ένωσης, συμφώνησε με την εκτίμηση του Barry Schoub αποκαλώντας τα συμπτώματα που σχετίζονται με την παραλλαγή σε αυτό το σημείο «διαφορετικά και τόσο ήπια» σε σύγκριση με άλλα.
Η Coetzee, η οποία εντόπισε για πρώτη φορά την νέα παραλλαγή, επισήμανε ότι αρκετοί υγιείς νεαροί εμφανίστηκαν στην κλινική της «αισθανόμενοι τόσο κουρασμένοι».
Περίπου οι μισοί ήταν εμβολιασμένοι και οι άλλοι μισοί ανεμβολίαστοι
Οι περισσότεροι από τους ασθενείς που προσήλθαν στην κλινική και βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19 ένιωσαν κουρασμένοι.
Άλλα συμπτώματα περιελάμβαναν πόνους στους μύες και ελαφρύ βήχα.
Δεν υπάρχουν εμφανή σοβαρά συμπτώματα.
Από αυτούς που έχουν μολυνθεί, ορισμένοι νοσηλεύονται επί του παρόντος στο σπίτι τους…
Για τους ιατρούς της Νότιας Αφρικής η παράλλαξη Omicron είναι «τρικυμία σε φλιτζάνι τσαγιού» δηλαδή πολύ κακό για το τίποτε…
Οι υγειονομικές υπηρεσίες της Μποτσουάνα πάντως αναφέρουν ότι τα κρούσματα στην χώρα τους ήταν σε πλήρως εμβολιασμένους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας