Ο Π.Λαφαζάνης Σάββατο(10/4), 7μ.μ, στη Vergina-tv: “Βόμβες” αλήθειας από Π.Τόμσεν

495
Ο Λαφαζάνης στην Βεργίνα-tv

Ελλάδα εκτός ευρωζώνης με μια πολυδιάστατη οικονομική και εξωτερική πολιτική για τη διέξοδο από τη βαθιά κρίση.

Αέρας κοπανιστός τα δεξιά, ακροδεξιά και δήθεν πατριωτικά σχήματα παλιά και νέα, που υπόσχονται αντισυστημική τάχα πολιτική εντός ευρώ-ΕΕ, εντός του ΝΑΤΟ και υπό την αμερικάνικη πολιτικοστρατιωτική επικυριαρχία. Θέλουν να επαναλάβουν σε ακόμα χειρότερη έκδοση τη γελοία ρήση Τσίπρα ότι «θα βαράνε τα νταούλια και Μέρκελ, Μπάιντεν, Χρηματιστικό Κεφάλαιο θα χορεύουν στο ρυθμό τους».

Άκρως ενδιαφέρουσα παρέμβαση θα έχει αύριο στις 7μ.μ από τη Vergina-tv ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο Π. Λαφαζάνης θα καταπιαστεί με τις «βόμβες» που εκτόξευσε ο Π.Τόμσεν από το συνέδριο του Economist ότι έρχονται νέα μνημόνια και ότι η Ελλάδα για να σταθεί όρθια χρειάζεται κούρεμα χρέους και έξοδο από την ευρωζώνη.

Ο Π. Λαφαζάνης θα αναφερθεί επίσης στην αντιπαράθεση Σημίτη και Καραμανλή για την πολιτική της χώρας απέναντι στη Τουρκία και θα τονίσει ότι για διαφορετικούς λόγους οι επιλογές και των δυο πρώην πρωθυπουργών είναι αδιέξοδες και ότι η Ελλάδα χρειάζεται να εφαρμόσει μια πολυδιάστατη και ανεξάρτητη αμυντική και εξωτερική πολιτική, αποβάλλοντας φοβικά σύνδρομα και αντιλήψεις οπισθοχώρησης και κατευνασμού υπό την κηδεμονία των Δυτικών κέντρων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας