Ο Π.Λαφαζάνης, θα μιλήσει 7-8μ.μ στη Vergina-TV: Οικονομία και κοινωνία ώρα μηδέν

908
Ο Π.Λαφαζάνης, μίλησε

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα μιλήσει στη Vergina-TV από την εκπομπή του «ΣΠΙΘΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ». Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα έχει μια ενδιαφέρουσα παρέμβαση για την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης σε σχέση με τον κορονοϊό και την κρίση και την ώρα μηδέν στην οποία έχει περιέλθει η οικονομία και η κοινωνία μας.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα υπογραμμίσει ότι καμία χώρα και ποτέ στον κόσμο δεν έχει φτάσει να έχει δημόσιο χρέος 210% του ΑΕΠ σε νόμισμα μάλιστα που δεν εκδίδει η ίδια, ενώ πλησιάζει να απωλέσει τα τελευταία χρόνια σχεδόν το μισό από το εθνικό προϊόν της!
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα αναφερθεί στο μεγάλο κενό στην πολιτική ζωή, το οποίο έχει πάρει ευρείες διαστάσεις το τελευταίο διάστημα, όπως θα αναφερθεί και στην αναγκαία εναλλακτική πρόταση για τη διέξοδο και την ανόρθωση της χώρας.

Αυτό το κενό, θα πει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ότι θα επιχειρήσει να καλύψει η νέα ριζοσπαστική πολιτική κίνηση που ο ίδιος με δεκάδες πολιτικά στελέχη από όλη την Ελλάδα σκοπεύει να ιδρύσει το επόμενο διάστημα, κίνηση η οποία θα είχε εξαγγελθεί ήδη αν δεν είχε μεσολαβήσει το lockdown με τον κορονοϊό.

Αυτή η νέα ριζοσπαστική πολιτική κίνηση θα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από τις προηγούμενες εντάξεις και τοποθετήσεις, που έχουν ως όραμα μια Ελλάδα πραγματικά ανεξάρτητη, βαθιά δημοκρατική, ικανή να υπερασπίζεται την ασφάλεια και την κυριαρχία της και να ακολουθεί ένα δρόμο παραγωγικής αναδιοργάνωσης του κράτους, παραγωγικής οικονομικής ανασυγκρότησης και κοινωνικής δικαιοσύνης με αξιοπιστία, εντιμότητα και ανιδιοτέλεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας