Ο νόμος της Μαφίας στο “νησί των ανέμων”

2715
μαφίας

Πήγαν για έλεγχο σε ακριβό μπαρ της Μυκόνου, αλλά βρέθηκαν κυκλωμένοι απειλητικά από τους μπράβους του ιδιοκτήτη. Έτσι, για να θυροκολλήσουν την απόφαση αναστολής λειτουργίας για 2 μέρες του μπαρ λόγω φοροδιαφυγής, χρειάστηκε να ζητήσει ο διοικητής της ΑΑΔΕ αστυνομική ενίσχυση από τον Χρυσοχοΐδη!

Βέβαια, ούτε λόγος για συλλήψεις για τις μαφιόζικες απειλές και την εκδίωξη των ελεγκτών από το μαγαζί. Και, φυσικά, καμία σχετική δίωξη δεν ασκήθηκε, ενώ η διήμερη (!) αναστολή λειτουργίας του μπαρ θ’ αρχίσει από αύριο Δευτέρα, για να μη χάσει ο ιδιοκτήτης τα υπερκέρδη του τριημέρου!

Πλήρης εξευτελισμός του ελληνικού κράτους, της ΕΛ.ΑΣ. και των αρμόδιων εισαγγελέων από τη Μαφία, που παρέχει τη δυνατότητα “υψηλού επιπέδου” διασκέδασης στο “νησί των ανέμων”.

Δεν πρόκειται, βλέπεις, για κάνα ψητοπωλείο στο Αιγάλεω, που δεν έκοψε απόδειξη για το σουβλάκι. Εκεί όπου αν στραβοκοίταζε ο μάστορας τον υπάλληλο της ΑΑΔΕ, σε πέντε λεπτά θα ‘ταν ριγμένος στο πάτωμα και θα τον μακέλευε καμιά διμοιρία αστυνομικών.

Άλλωστε, η Μύκονος απέχει από τα Εξάρχεια και από τα πανεπιστήμια με την ανομία του… ασύλου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας