Ο αυταρχισμός της Ν.Δ και η υποκρισία ΣΥΡΙΖΑ

1288
αυταρχισμός

Διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους στον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του ενάντια στον κλιμακούμενο αυταρχισμό της κυβέρνησης της Ν.Δ.

Ούτε άχνα, όμως, δεν βγάζουν για τις αθρόες παραπομπές σε δίκες αγωνιστών που μάχονταν κατά των πλειστηριασμών πρώτων κατοικιών και οι οποίες δίκες δρομολογήθηκαν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με εντολές των ανώτατων κυβερνητικών κλιμακίων και διεξάγονται αυτήν την περίοδο.

Ούτε ίχνος αυτοκριτικής, επίσης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του για τις επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ άγριες επιθέσεις των ΜΑΤ, τα δακρυγόνα, τους ξυλοδαρμούς, τις αθρόες προσαγωγές και τις συλλήψεις στα Ειρηνοδικεία και στα συμβολαιογραφεία εναντίον των διαδηλωτών που προάσπιζαν τις λαϊκές περιουσίες.

Ακόμα χειρότερα, ούτε κουβέντα από τον κατά τα άλλα “ευαίσθητο” ΣΥΡΙΖΑ για την δίκη που διεξάγεται με το άνοιγμα του καινούριου χρόνου, στις 8 Γενάρη, κατά του Παν. Λαφαζάνη, του Αντ. Μαυρομάτη και των ηγετών του “Δεν πληρώνω” Λεωνίδα και Ηλία Παπαδόπουλου με άθλιες κατηγορίες που αφορούν τα μισά άρθρα του Ποινικού Κώδικα, κατασκευασμένες από το αμαρτωλό, εμφυλιακού τύπου, “Τμήμα (δήθεν) Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος” της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών, το οποίο ίδρυσε ο Σημίτης και αναβάθμισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Βλέπετε, για τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης -τρομάρα της!- αυταρχισμός είναι μόνο τα ΜΑΤ, τα δακρυγόνα, οι συλλήψεις και οι δίκες της κυβέρνησης της Ν.Δ αλλά όχι η αστυνομοκρατία και οι άδικες και αυθαίρετες διώξεις, τα ιδιώνυμα και οι σκοτεινοί ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για τα συμφέροντα των τραπεζών, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, δυστυχώς, περισσεύει τόσο πολύ η υποκρισία και η πολιτική παχυδερμία ώστε να νομίζουν ότι μπορεί να κρύψουν την γύμνια τους με τη σιωπή των μέσων ενημέρωσης, τα οποία θάβουν τις διώξεις κατά Λαφαζάνη, Παπαδόπουλων κλπ, διότι αυτές πλήττουν την καρδιά και την ουσία του συστήματος το οποίο στηρίζεται στην κλοπή, την απάτη, την κοροϊδία, το ψέμα, την υποκρισία, το προσκύνημα των ισχυρών και την υποτέλεια.

Δεν φταίνε αυτοί, όμως. Φταίμε όλοι εμείς που τους ψηφίζουμε Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ και τους ανεχόμαστε!

 

Β.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας