Ο Αντετοκούνμπο έγινε πατέρας -Η πρώτη φωτογραφία του γιου του

1206
αντετοκούμπο

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε πατέρας και μοιράστηκε την χαρά του με τους εκατομμύρια followers του ανά τον κόσμο.

Ο Έλληνας σταρ ανέβασε μια φωτογραφία του νεογέννητου γιου του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και αποκάλυψε και το όνομά του!

Ο Αντετοκούνμπο τζούνιορ

Ο μικρός θα πάρει το όνομα του αδικοχαμένου πατέρα του Γιάννη (Λιαμ Τσαρλς), που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2017.

Ο Γιάννης ανέβασε φωτογραφία στo Twitter με το μωρό, καλύπτοντας το πρόσωπο του με ένα emoji.

https://twitter.com/Giannis_An34/status/1226982533482602496

Σημειώνεται ότι ο «Greek Freak» δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τους Κινγκς.

Η Μαράια τον περασμένο Οκτώβριο είχε γράψει στα social media ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της: «Baby Freak Coming Soon. Most Valuable Baby on his way!».

Σάρωσαν οι Μπακς – Δώρο στον μπαμπά Αντετοκούνμπο!

Οι Μπακς πανηγύρισαν ακόμα μια νίκη, επικρατώντας με 123-111 των Κινγκς, χωρίς να έχουν στη διάθεση τους τον… μπαμπά Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απουσίαζε από το παιχνίδι των Μπακς με τους Κινγκς, καθώς ήταν στο μαιευτήριο και έγινε για πρώτη φορά πατέρας, όμως αυτό δεν εμπόδισε τα ελάφια να πάρουν τη νίκη με 123-111.

Οι Μπακς λοιπόν παρά την απουσία του Greek Freak είχαν τρεις παίκτες με περισσότερους από 20 πόντους και στην τέταρτη περίοδο κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, αφού στην τρίτη ήταν πίσω στο σκορ με δύο πόντους (88-90).

Το Μιλγουόκι έφτασε τις πέντε σερί νίκες, ενώ παράλληλα μετράει 14 νίκες στα τελευταία 15 παιχνίδια που έχει δώσει στο NBA.

Όσον αφορά τους σκόρερ, ο Μίντλετον τελείωσε το παιχνίδι με 28 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ 28 είχε και ο Μπλέντσο, με τον Μπρουκ Λόπεζ να προσθέτει άλλους 20. Για τους φιλοξενούμενους, 23 είχε ο Μπαρνς, ενώ 16 πέτυχε ο Μπογκντάνοβιτς.

https://youtu.be/eN2G2i75Ax8

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας