Ολοκαύτωμα!-Π.Λαφαζάνης: Διαπλεκόμενη κυβέρνηση μικροδιαχειριστών-χωρίς σχέδιο-εκτός τόπου-υποτίμησε τον καύσωνα

543
Νέα Δίκη αύριο Λαφαζάνη

Η κυβέρνηση της διαπλοκής, των μικροδιαχειριστών και ανίκανων αγνόησε τις προειδοποιήσεις και ειδικότερα την έγκαιρη προειδοποίηση του Π. Λαφαζάνη, ότι ο επερχόμενος καύσωνας στις σημερινές συνθήκες θα έχει νέα και βιβλικά χαρακτηριστικά και επομένως χρειάζεται ειδικό έκτακτο σχέδιο για να αντιμετωπιστούν, όπως ανέφερε συγκεκριμένα, οι πυρκαγιές που θα φουντώσουν στις δοσμένες περιστάσεις στην Ελλάδα.

Η κυβέρνηση όπως φαίνεται, παρά τις προειδοποιήσεις, κινήθηκε εκτός τόπου και χρόνου, αιφνιδιασμένη και απροετοίμαστη, αφού είχε υποβαθμίσει και υποτιμήσει τόσο το μέγεθος του καύσωνα όσο και κυρίως τις πρωτοφανείς, μέσα στις δοσμένες συνθήκες, καταστρεπτικές παρενέργειές του.

Στην Ελλάδα πολλοί καυτηρίαζαν και κορόϊδευαν το καθεστώς Ερντογάν για τις ελλείψεις και την ανικανότητά του στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών και τώρα βλέπουν την χώρα μας να καίγεται, σχεδόν απ’άκρου εις άκρον, να καταστρέφονται δάση, σπίτια και περιουσίες και να κινδυνεύουν, παρά το 112 και ανθρώπινες ζωές.

Το θλιβερό είναι, όπως μας λέει ο Παν. Λαφαζάνης, ότι και τώρα ακόμη η κυβέρνηση είναι χαμένη στην αλαζονεία της και στην αυτοϊκανοποίησή της, επαναλαμβάνοντας αδίδακτη πρακτικές και καταδικασμένες νοοτροπίες και συμπεριφορές προηγούμενων αποτυχημένων εξουσιών.

Πριν οι ιθύνοντες τελειώσουν τη χώρα πρέπει να υπάρξει γενική ανασύνταξη και αναδιοργάνωση κράτους και κοινωνίας των πολιτών για να σωθεί τώρα ό,τι μπορει να σωθεί, ενώ αυτό που πρέπει να ακολουθήσει είναι μια μεγάλη και εκ βάθρων δημοκρατική ανατροπή από μια νέα δημοκρατική εθνική ηγεσία που θα υπηρετήσει για πρώτη φορά πραγματικά το λαό και τον τόπο μακριά από πολιτικές συμπεριφορές καμόρας, υποταγής σε ξένα κέντρα, διαπλοκής, καρεκλοθηρίας, πελατειακών και ολιγαρχικών σχέσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας