Να προσέλθουν οι νέοι να ψηφίσουν το απόγευμα. Να ψηφίσουν ανατρεπτικά

1671

Έγκυροι κύκλοι έλεγαν στην Iskra ότι μέχρι τις 2:00 μμ λίγοι έως πολύ λίγοι νέοι και νέες έχουν προσέλθει στις κάλπες.

Αν υπάρξει μεγάλη αποχή της νεολαίας, αυτό θα είναι μεγάλο πλήγμα για τις ίδιες τις εκλογές και ιδιαίτερα θα είναι πλήγμα για τις προοδευτικές ανατρεπτικές δυνάμεις της χώρας μας και μεγάλο δώρο σε ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και ακροδεξιά.

Πρέπει να σημάνει συναγερμός και η νεολαία μαζικά να μην πει “δεν βαριέσαι” ή δεν “βγαίνει τίποτα” είτε “όλοι το ίδιο είναι” και να προσέλθει στις κάλπες το μεσημέρι και το απόγευμα.

Να προσέλθει και να μαυρίσει όλα τα μνημονιακά και ακροδεξιά κόμματα, επιλέγοντας ένα ριζοσπαστικό κόμμα που με την αύξηση της δύναμης του θα επιφέρει το μεγαλύτερο πλήγμα στο σάπιο σύστημα.

Και αυτό το κόμμα – παράταξη είναι η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑ.Ε) με το ευρωβουλευτικό ψηφοδέλτιο “Λαϊκή Ενότητα – Μέτωπο Ανατροπής“.

Η Λαϊκή Ενότητα, μια κατ’ εξοχήν κινηματική παράταξη (βλ. πλειστηριασμοί κλπ) αν μπει στην ευρωβουλή αμφισβητώντας ευρωζώνη και ΕΕ, θα αποτελέσει  μια βραδυφλεγή βόμβα για το σάπιο, διεφθαρμένο, διαπλεκόμενο και παρακμιακό πολιτικό σύστημα.

Μια βραδυφλεγή κινηματική βόμβα που μπορεί με τους αγώνες της να φέρνει αποτελέσματα και η οποία μπορεί γρήγορα με την ενωτική ριζοσπαστική εναλλακτική της πρόταση να φέρει σε θέσεις λαϊκής πλειοψηφίας ένα μεγάλο προοδευτικό μέτωπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας