Μαργ.Θεοδωράκη-«Φοβάμαι πως θα χάσω το σπίτι μου – Δεν είναι πλούσιος ο Μίκης»

925
Μ.Θεοδωράκη

Για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, λόγω του lockdown, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό η κόρη του μεγάλου μουσικού

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη την Ελλάδα η ανάρτηση της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτας που ζητά βοήθεια από τον κόσμο γιατί όπως αναφέρει, της έχουν κόψει το ρεύμα και δεν έχει χρήματα να αγοράσει ούτε φαγητό!

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη μίλησε στο Ράδιο Κρήτη, εξηγώντας ότι το lockdown, εξαιτίας του οποίου έχει να δουλέψει έναν χρόνο, έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στον χώρο του πολιτισμού, στον οποίο δραστηριοποιείται και η ίδια, και η στάση της Πολιτείας, που δεν στηρίζει, όπως είπε, τους καλλιτέχνες, την έχουν φέρει σε ένα απίστευτο αδιέξοδο.

«Μη νομίζετε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης είναι πλούσιος. Από το 2017 δεν υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα τα οποία εισέπραττε», δήλωσε η κόρη του μεγάλου δημιουργού.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη είπε ότι αυτή τη στιγμή ζει με τη βοήθεια φίλων και φοβάται ότι θα χάσει το σπίτι της. Η μεγάλη αγωνία της είναι τι θα γίνουν οι 35 γάτες και τα 22 σκυλιά, τα οποία έχει μαζέψει και δεν μπορεί πλέον να φροντίσει.

Αρχικά, η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη είχε αποκαλύψει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, με μια ανάρτηση στο Facebook:

«ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΕΤΩΝ 62. Η ΔΕΗ χθες μου έκοψε το ρεύμα και δεν έχω ούτε τηλέφωνο, ούτε ιντερνέτ. Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω φως, δεν έχω να μαγειρέψω, δεν έχω ψυγείο, δεν έχω ζεστό νερό να πλυθώ. Και πραγματικά κρυώνω! Ήρθα σε ένα καλό γείτονα για να στείλω το μήνυμα! Επίσης δεν έχω να φάω! Περισσότερο τα 22 σκυλάκια και τα 35 γατάκια! Δεν έχουμε απολύτως τίποτα! Ούτε ένα σεντ… Τίποτα απολύτως τίποτα! Ζητάμε κάποια βοήθεια! Σας ευχαριστούμε πολύ! Δεν έχω κινητό. Μιας φίλης, 6943-_____ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ! HELP!!!!!».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας