Μωρία άδουσα

1328
Εκβιαζόμαστε

 

Είναι καιρός τώρα που κάθε μέρα ή έστω μέρα παρά μέρα, οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ διαπράττουν κάποια γκάφα, δημιουργούν κάποια φάρσα, κάνουν κάποια γκέλα.

Εκ του μηδενός, στα καλά καθούμενα κι άνευ αποχρώντος λόγου. Ίσως επειδή το πράγμα έχει ξεχειλώσει (και πλέον δεν συμμαζεύεται).

Δεν πρόλαβε να κοπάσει ο σάλος για τον Δρομέα και όρθρου βαθέως της επομένης, έκραξε (δεν θέλω να πω λάλησε) ο κ. Κυρίτσης και είπε ότι «ώς τώρα κανείς δεν πέθανε από μολότωφ»!!!

Προφανώς, για ορισμένους Συριζαίους ο κυνισμός είναι στυλ.

Μάλιστα ο αυτάρεσκος κυνισμός. Ένα στυλ που χαρακτηρίζει συχνά – πυκνά τις δηλώσεις του εν λόγω βουλευτή. Ο οποίος, δείχνει να απολαμβάνει τον εαυτόν του, όταν τον ακούει να αμολάει ρουκέτες.

Όμως, αρκετοί πλέον απ’ αυτόν τον χώρο μιλάνε χωρίς να ξέρουν τι λένε. Όπως ο κ. Βερναρδάκης, ο οποίος αποφάνθηκε ότι «οι επόμενες εκλογές θα είναι Τσίπρας – Μητσοτάκης. Δεξιά – Αριστερά. Το εκλογικό δίλλημα θα προσωποποιηθεί».

Οι αριστεροί φάγαμε τη ζωή μας προσπαθώντας να μην υποκύπτουμε σε διλήμματα. Τώρα μας βάζει διλήμματα του πόλου, ο… Βερναρδάκης (!).

Αυτού του τύπου οι «αριστεροί» έχουν από καιρό διαβεί τον Ρουβίκωνα, όμως κατά τη διάβαση πνίγηκαν και βγήκαν στην απέναντι όχθη, ζόμπι

Άλλο πόκα, άλλο ρόμπα

Υπάρχει μια ισπανική παροιμία, μου τη μετέφερε φίλος εκλεκτός απ’ τη Θεσσαλονίκη, που λέει: «Μερικοί που δεν ξέρουν να παίζουν χαρτιά, ξέρουν να ανακατεύουν την τράπουλα».

Αυτό ακριβώς γνωρίζει άριστα ο Τσίπρας: να ανακατεύει την τράπουλα. Και φθάσαμε να παίζουν μπάλα πρώτη εθνική ΜεγαλοοικονόμουΡαγκούσης και Ρεπούση.

Όποιος είναι ρετάλι σ’ αυτήν τη χώρα και δεν τον έχει μαζέψει ο Τσίπρας, μάλλον θα νοιώθει αποτυχημένο ρετάλι.

Όσον όμως και να ανακατεύει την τράπουλα ο Τσιπρ δη Γκρηκ, δεν γίνονται τα τριάρια βαλέδες, ούτε τα πεντάρια, ρηγάδες. Το παιχνίδι του ο Τσίπρας το έπαιξε και φάγαμε ξερή απ’ τα Μνημόνια, μας έβγαλε φλος ρουαγιάλ ο Ζάεφ και μας τράβηξε τέσσερις άσσους στο δόξα πατρί ο νεκροθάφτης.

Τώρα ο παίχτης ανακατεύει την τράπουλα και προσπαθεί να μας κλέψει με ένα τρία μπαστούνι στο μανίκι…

twitter: @st_stavropoulos

email: stathispontiki@gmail.com

*Πηγή: topontiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας