Με σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε ο διοικητής του Α.Τ.Ερέτριας-Πατέρας βρέφους

495
Με σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε ο διοικητής

Νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του το βράδυ της Πέμπτης ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, με την ΕΛ.ΑΣ να αναζητεί απαντήσεις. 

Αστυνομικές πηγές τονίζουν ότι μέχρι στιγμής κανένα ενδεχόμενο δεν έχει αποκλειστεί και πως όλα εξετάζονται γύρω από το τραγικό τέλος του 29χρονου διοικητή. Δηλαδή ναι μεν εξετάζεται ο άνδρας να έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του, αλλά και το ενδεχόμενο κάποιοι να τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ, στήνοντας ένα σκηνικό που παραπέμπει σε αυτοκτονία.

Τον άτυχο διοικητή εντόπισε σύμφωνα με μαρτυρίες κάτοικος της περιοχής και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ στο σημείο έσπευσε λίγο αργότερα κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών προκειμένου να διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση.

Δεν έχει βρεθεί σημείωμα από τον αστυνομικό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός διοικητής ήταν πατέρας ενός παιδιού, ενώ πριν από περίπου 10 ημέρες είχε παντρευτεί. Μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα που να δικαιολογεί το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στα έμπειρα στελέχη της ΕΛΑΣ που ερευνούν την υπόθεση.

Συνάδελφοί του αναφέρουν πως ο νεαρός άνδρας δεν είχε δώσει σημάδια για την τραγωδία που θα ακολουθούσε, αφού ποτέ στο παρελθόν η συμπεριφορά του δεν ήταν ανησυχητική ή περίεργη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας