Με πραξικόπημα και μαυραγορίτικες μεθοδεύσεις οι συμβολαιογράφοι- «κοράκια» του Ρούσκα αποφάσισαν συμμετοχή στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς!

2809
πραξικόπημα

Κάτω από τον κλοιό πολλών διμοιριών ΜΑΤ με πραξικόπημα και παρακρατικές μαυραγορίτικες εκβιαστικές μεθοδεύσεις, πραγματοποιήθηκε, με εντολές κυβέρνησης – τραπεζιτών και παράνομα Γενική Συνέλευση συμβολαιογράφων, η οποία στην ουσία δεν ήταν Γενική Συνέλευση, αλλά στημένο παραμάγαζο από «κοράκια» του Ρούσκα στην πλειοψηφία τους.
Η παράνομη αυτή και έκθετη Γενική Συνέλευση αποφάσισε παράνομα, μετά από μεγάλες αντιδράσεις σημαντικής μερίδας, τη συμμετοχή των συμβολαιογράφων Αθήνας – Πειραιά στους αντιδημοκρατικούς και αδιαφανείς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς με στόχο την εύκολη και ταχύτατη αρπαγή από τράπεζες και κράτος των σπιτιών του λαού και των λαϊκών υπηρεσιών.
Συγκεκριμένα, παρά την αποχή και τις μαζικές αποχωρήσεις από την Γενική Συνέλευση, η απόφαση ελήφθη μόνο με 158 ψήφους υπέρ και 80 με εκείνον ή τον άλλον τρόπο εναντίον!
Έξω από τον χώρο της Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε ενωτική αγωνιστική διαμαρτυρία μετά από έκκληση κυρίως της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των Πλειστηριασμών» και της «Λαϊκής Ενότητας» (ΛΑ.Ε), ενώ σε αυτήν συμμετείχαν και το ΕΠΑΜ και το «Δεν Πληρώνω».
Είναι χαρακτηριστικό ότι τα ΜΑΤ, που είχαν φράξει την είσοδο προς την Γενική Συνέλευση και την περιέβαλλαν με τις ασπίδες τους, έσπρωχναν και χτύπησαν με κλωτσιές τον Παν. Λαφαζάνη, Γραμματέα ΛΑ.Ε, επειδή τόλμησε να ζητήσει να συνομιλήσει με τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης.
Ο Παν. Λαφαζάνης με δηλώσεις του τόνισε ότι:
«Τσίπρας, Κοντονής, Τόσκας, Τσακαλώτος, με όργανο τον Ρούσκα, έδρασαν αδίστακτα ως χούντα των τραπεζών και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για να αρπάξουν τα σπίτια του λαού και την λαϊκή περιουσία».
Είναι χαρακτηριστικό ότι η Γενική Συνέλευση του Ρούσκα και των «κορακιών» του, που πλουτίζουν πίνοντας το αίμα του ελληνικού λαού, παρότι στημένη, συνάντησε μεγάλες αντιδράσεις από πλήθος συμβολαιογράφων, ενώ, υποβάλλοντας ενστάσεις για το παράνομο των διαδικασιών, παραιτήθηκαν πέντε (5) από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν τόση και τέτοια η αγωνία των βρώμικων εθελόδουλων κατεστημένων κέντρων για την εξέλιξη της διαδικασίας, ώστε έπεφταν βροχή οι παρεμβάσεις με τηλέφωνα στον Ρούσκα τόσο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλο, όσο και από τους Κοντονή και Τσακαλώτο, αλλά και τραπεζίτες, με όλους μαζί να ανησυχούν μήπως οι συμβολαιογράφοι δεν ψηφίσουν «σωστά» και καταψηφίσουν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
Να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή των συμβολαιογράφων ήταν μικρή, οι περισσότεροι από τους συμβολαιογράφους που ήταν αντίθετοι στις μεθοδεύσεις αποχώρησαν αγανακτισμένοι και η απόφαση ελήφθη επειδή δεν υπήρχε κανένας περιορισμός στην απαρτία, αφού η απόφαση θα μπορούσε να ληφθεί, άκουσον-άκουσον, ανεξαρτήτως του αριθμού των συμμετεχόντων!!! Άλλωστε για την σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης δεν τηρήθηκαν οι εκ του νόμου προθεσμίες και οι προβλεπόμενες διαδικασίες, με συνέπεια και εξ αυτού του λόγου η Γενική Συνέλευση να είναι παράνομη.
Πολλοί εκ των διαδηλωτών, ειδικά της ΛΑ.Ε, έμειναν μέχρι το τέλος της Γενικής Συνέλευσης και αποδοκίμαζαν με συνθήματα όσους εκ των εξερχομένων συμβολαιογράφων είχαν ψηφίσει υπέρ των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, καταγγέλλοντάς τους ότι η ψήφισαν υπέρ των τραπεζών και για την εξαθλίωση του φτωχού λαού.
Μια ομάδα διαδηλωτών, μόλις ο Ρούσκας πλησίασε την πόρτα και σκόπευε να εξέλθει του κτηρίου, φώναξε εξαγριωμένη «Ρούσκα, αλήτη, μαυραγορίτη», με συνέπεια να μην αποτολμήσει την έξοδο, παρότι τον περιέβαλλε μια ολόκληρη διμοιρία ΜΑΤ.
Οι διαδηλωτές αργά το βράδυ διαλύθηκαν τελικά, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν πιο ενωμένα, πιο δυναμικά και με μεγαλύτερη ευρύτητα τον αγώνα.
Οι πλειστηριασμοί λαϊκής περιουσίας, ό,τι και να κάνουν, δεν θα περάσουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας