Με επιτυχία η συνάντηση Λαφαζάνη με φίλους/-ες της ΛΑ.Ε στο Παρίσι

1741

Σε έναν εξαιρετικό χώρο στο Παρίσι πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ, μετά τη μεγάλη συγκέντρωση και πορεία της CGT και των «Κίτρινων Γιλέκων», συνάντηση του Παν. Λαφαζάνη με φίλους και φίλες της ΛΑ.Ε ελληνικής καταγωγής, αλλά και Γάλλους προοδευτικούς πολίτες.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε μια θερμή και συγκινητική ατμόσφαιρα, στην διάρκεια της οποίας ο Παν. Λαφαζάνης εξέθεσε σύντομα τις θέσεις της ΛΑ.Ε για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και τη μάχη που δίνει η ΛΑ.Ε ενόψει και των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων, ενώ μετά την παρέμβαση του Γραμματέα της ΛΑ.Ε ακολούθησε πλούσια συζήτηση και τοποθετήσεις από μέρους των παρευρισκομένων.

Ο Παν. Λαφαζάνης καυτηρίασε ειδικά το γεγονός «της αθρόας, πολύ εκτεταμένης οικονομικής μετανάστευσης, ιδιαίτερα των νέων της χώρας μας με προσόντα και δεξιότητες, πράγμα που αντιπροσωπεύει», όπως τόνισε, «μια εθνική οικονομική και κοινωνική αιμορραγία της χειρότερης μορφής, που ενταφιάζει την Ελλάδα και απειλεί το μέλλον, ακόμα και την επιβίωσή της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας