Μετά το Αγαθονήσι, νέες τουρκικές υπερπτήσεις πάνω από Οινούσσες και Παναγιά

697
νέες τουρκικές υπερπτήσεις

Τις υπερπτήσεις πάνω από ελληνικό έδαφος, μια επιθετική τακτική που μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές επαναφέρουν σήμερα οι Τούρκοι – Το πρωί τέσσερα τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω και από το Αγαθονήσι

«Παλιά μου τέχνη κόσκινο» για την τουρκική πολεμική αεροπορία που σήμερα Παρασκευή 20 Νοεμβρίου έστειλε έξι μαχητικά αεροσκάφη να πετάξουν πάνω από ελληνικά νησιά.

Το πρωί, τέσσερα τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι. Το μεσημέρι, ακόμη δύο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 έκαναν υπερπτήση στα 24.500 πόδια πάνω από τις Οινούσσες και τη νήσο Παναγιά. Η επιθετική πτήση των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών καταγράφηκε ώρα 14:12.

Οι υπερπτήσεις στο Αγαθονήσι

Ώρα 10:12, τέσσερα τουρκικά F-16 αφού έκαναν παράβαση των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας και στη συνέχεια παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο προχώρησαν και σε πτήση πάνω από ελληνικό έδαφος. Χωρισμένος σε δύο ζεύγη, ο σχηματισμός των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών πέταξε πάνω από το Αγαθονήσι.

Ο ένας σχηματισμός έκανε υπερπτήση στα 16.000 πόδια και ταυτοχρόνως, το άλλο ζευγάρι των τουρκικών F-16 πέταξε στα 25.000 πόδια πάνω από το νησί των Δωδεκανήσων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας