Μεγάλες διαμαρτυρίες για τα 10ευρώ των rapid-test ακόμα και σε παιδιά

879
Μεγάλες διαμαρτυρίες για τα 10ευρώ των rapid-tes

Η απόφαση να πληρώνουν τα rapid tests με 10 ευρώ οι πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί ή και τα παιδιά ηλικίας 12 με 17 ετών είναι όχι απλά κοινωνικά άδικη αλλά αυξάνει την κοινωνική οργή.

Για το κεντρικό αφήγημα και την επίσημη γραμμή ο εμβολιασμένος είναι ο υγιής και ο ανεμβολίαστος ο αντιδραστικός που πρέπει να τιμωρηθεί.

Προφανώς η κυβέρνηση, φέρει ακέραιη την πολιτική ευθύνη που 3,2 με 3,4 εκατ. έλληνες δεν έχουν εμβολιαστεί και προφανώς δεν μπορεί 3,4 εκατ. έλληνες να είναι ψεκασμένοι ή προβληματικοί ή συνωμοσιολόγοι.

Η ψευδαίσθηση που υπάρχει στην κυβέρνηση είναι ότι αν εκβιαστούν οι ανεμβολίαστοι πολίτες και τους υποχρεώσουν να πληρώνουν τα rapid tests… κάποια στιγμή είτε από οικονομική κόπωση, είτε από φυσική κόπωση καθώς οι ουρές στα διαγνωστικά κέντρα είναι μεγάλες… θα απογοητευτούν και θα πάνε να εμβολιαστούν.
Η συλλογιστική αυτή είναι απαράδεκτη. Η εμπειρία έχει αποδείξει ότι όταν τιμωρείς και ατιμάζεις την κοινωνία, η τελευταία εκδικείται.
Η εμπειρία έχει αποδείξει ότι όταν αλαζονικά αντιμετωπίζεις την κοινωνία και όχι μια μειοψηφία αλλά 3,3 με 3,4 εκατ. θα υπάρξει αντίδραση η οποία θα καθοδηγείται από οργή.
Η εμπειρία έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να χαρίζει η κυβέρνηση δισεκ. σε hedge fund και από την άλλη να τιμωρεί με 80 ευρώ τον μήνα απλούς εργαζόμενους πολίτες.
Το κράτος πρέπει άμεσα να ανακαλέσει αυτή την απαράδεκτη απόφαση και τα rapid tests να γίνουν εκ νέου δωρεάν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας