Μίζες πάνω στο θάνατο: Ζήτησε 3.500 ευρώ για κρεβάτι σε ΜΕΘ

370
Μίζες πάνω στο θάνατο

Η υπόθεση έχει μπει στο «μικροσκόπιο» της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Αστυνομικός κατήγγειλε στο διοικητή του νοσοκομείου Άγιος Παύλος στη Θεσσαλονίκη ότι άγνωστη γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι είναι υγειονομικός ζήτησε από τη σύζυγό του 3.500 ευρώ ώστε να μπει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο πατέρας της, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης φέρεται να βρίσκεται καταγγελία που έγινε για άγνωστη μέχρι στιγμής γυναίκα, η οποία φέρεται να ζήτησε από συγγενείς ασθενή, το ποσό των 3.500 ευρώ, με σκοπό να μεσολαβήσει, για να βρει ένα κρεβάτι ΜΕΘ στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά ως νοσοκομείο Covid.

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να προσέγγισε τη σύζυγο του ασθενούς, ενώ ο γιος της έκανε την καταγγελία στον διοικητή του νοσοκομείου και με τη σειρά του εκείνος εκκίνησε τις διαδικασίες.

Η υπόθεση έχει μπει στο «μικροσκόπιο» της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκειμένου να διερευνηθεί ποια ήταν η επιτήδεια και ποια η σχέση της με το νοσοκομείο.

Ωστόσο, ο Διοικητής του νοσοκομείου Άγιος Παύλος, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ξεκαθάρισε ότι το άτομο που τηλεφώνησε στον συγγενή του ασθενούς δεν εργάζεται στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, κάλεσε τους πολίτες να είναι προσεκτικοί, καθώς επιτήδειοι εκμεταλλεύονται την τραγική κατάσταση που βιώνουν εκατοντάδες οικογένειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας