Μένουμε στα σπίτια μας… βγαίνοντας στους δρόμους!!!

2583
Αριστερά

Η κυβέρνηση, με την αρωγή μιας κλίκας μεγαλοσυμβολαιογράφων της Αθήνας, έχει βάλει στόχο και σκοπό να εφαρμόσει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Επιστρατεύει από τη μία την καταστολή και από την άλλη, την κατασυκοφάντηση του κινήματος κατά των πλειστηριασμών!
Δεν υπάρχει νόμος, ούτε συμφωνία με τους τραπεζίτες, για την προστασία των σπιτιών μέχρι 300.000 ευρώ… Δεν υπάρχει καμία δέσμευση για το 2018! Δεν υπάρχει καμία δέσμευση για τις εταιρείες διαχείρισης κόκκινων δανείων. Θέλουν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια, ξεκινώντας τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς με τα ακριβότερα ακίνητα, με σκοπό να ξεφουσκώσει… το κίνημα!
Η συντριπτική πλειοψηφία των οφειλετών, δεν είναι μπαταχτσήδες. Είναι θύματα της κρίσης και των ανθρωποκτόνων μνημονίων!!! ΄
Όσο και αν τα συστημικά ΜΜΕ και άλλοι ειδικοί… προσπαθούν να ενοχοποιήσουν και να συκοφαντήσουν το κίνημα, ο λαός πλέον, γνωρίζει πολύ καλά ποιοι ευθύνονται για τα “βουνά” των μη εξυπηρετούμενων δανείων και των ληξιπρόθεσμων οφειλών: Οι τράπεζες με την τοκογλυφική τους πολιτική, οι μεγαλοοφειλέτες που μένουν προκλητικά στο απυρόβλητο, τα μνημόνια διαρκείας, που έχουν επιβάλλει οι ταγοί του πολιτικού μας βίου για χάρη των ντόπιων και ξένων συμφερόντων!!!

Τζούλια Λιακοπούλου

Την Κυριακή, στις 21 του Γενάρη, η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ – ΛΑΪΚΗ ΣΤΕΓΗ S.O.S, διοργάνωσε μία εκδήλωση-ημερίδα, με θέμα τους πλειστηριασμούς! Ομιλητές ήσαν ο δικηγόρος Δημήτρης Σαραφιανός και η Μαρία Μπικάκη από τον Βύρωνα.
Ακολουθεί το ηχητικό από την ομιλία του Δημήτρη Σαραφιανού:

Φωτογραφίες από την εκδήλωση:
IMG_20180121_114535_BURST003IMG_20180121_105339

1 σχόλιο

  1. Τότε γιατί μας παραμύθιαζε ο ΣΥΡΙΖΑ με το περιβόητο σύνθημα “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”;
    Προφανώς ήταν μια προεκλογική απάτη, όπως και πολλά άλλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας