ΛΑ.Ε Κορινθίας: Περιοδεία της Δέσπ. Σπανού, υποψήφιας ευρωβουλευτή «Λαϊκής Ενότητας-Μετώπου Αντροπής»

1460
ευρώπη

Η ΠΕ Λαϊκής Ενότητας Κορινθίας, παρουσία της υποψήφιας ευρωβουλευτή με τη «Λαϊκή Ενότητα – Μέτωπο Ανατροπής» και υπεύθυνης του Γραφείου Τύπου της ΛΑ.Ε Δέσποινας Σπανού, πραγματοποίησε διήμερη περιοδεία στο νομό Κορινθίας.

Την Τετάρτη 1 Μαΐου, κλιμάκιο της ΛΑ.Ε Κορινθίας, αποτελούμενο από τους υποψήφιους περιφερειακούς σύμβουλους με την Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου Τέρψη Κατωπόδη, Δημήτρη Κόρκα και Σπύρο Νικολάου, και τους υποψήφιος δημοτικούς σύμβουλους Λουτρακίου με την Ώρα για Δράση Νίκο Γραμματικό, Μιχάλη Κουκά και Μαίρη Ρίσκα, με την υποψήφια ευρωβουλευτή Δέσποινα Σπανού, πραγματοποίησε επιτυχημένη περιοδεία στην πόλη του Λουτρακίου.

Την Πέμπτη 2 Μαΐου, η ΠΕ ΛΑ.Ε Κορινθίας, με τη Δέσποινα Σπανού, συνέχισε την περιοδεία στο νομό Κορινθίας και συγκεκριμένα στην πόλη της Κορίνθου. Το κλιμάκιο της ΛΑΕ Κορίνθου με τη Δέσποινα Σπανού, περιόδευσε στην αγορά της πόλης, συζητώντας και ενημερώνοντας τους πολίτες για τις θέσεις της Λαϊκής Ενότητας.

Επίσης, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Κορίνθου και είχε συνάντηση και με τη Διοικητή του, και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, με ελλείψεις σε προσωπικό, γεγονός που υποχρεώνεις ασθενείς και νοσηλευομένους να μετακινούνται σε αστικά κέντρα με μεγαλύτερες νοσοκομειακές μονάδες.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στη ΔΟΥ Κορινθίας, όπου το κλιμάκιο της ΛΑ.Ε Κορινθίας και η Δέσποινα Σπανού συζήτησαν με τους εργαζομένους, οι οποίοι επεσήμαναν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο η πόλη της Κορίνθου, όσο και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, όπως είναι η προωθούμενη κατάργηση της ΔΟΥ Κορίνθου, οδηγώντας ουσιαστικά στη λειτουργία μίας και μόνο ΔΟΥ για όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά και η αξιολόγηση του προσωπικού, που οδηγεί στη μείωση του.

Μάλιστα, η Δέσποινα Σπανού έκανε την εξής δήλωση σχετικά:

«Όλες αυτές οι αλλαγές, που είναι μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας και έχουν δεσμευτεί απέναντι στους δανειστές όλα τα μνημονιακά κόμματα, στοχεύουν στη μείωση του προσωπικού στο Δημόσιο, στον περιορισμό του κοινωνικούς κράτους και στην εκχώρηση αρμοδιοτήτων στον ιδιωτικό, σε βάρος της κοινωνίας και του ελληνικού λαού.

Η Λαϊκή Ενότητα είναι η πολιτική δύναμη η οποία αγωνίζεται για την κατάργηση των μνημονιακών νόμων και την επαναφορά κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας