ΛΑ.Ε Ιωαννίνων: «Δε χωράνε λυπημένοι στις γιορτές τους»;

1311
ιωαννίνων

«Δε χωράνε λυπημένοι στις γιορτές τους»… Με αυτό το δηκτικό τίτλο, η Λαϊκή Ενότητα Ιωαννίνων σχολιάζει την καταστολή πριν την ομιλία του Πρωθυπουργού στα Γιάννενα, την Κυριακή, σε βάρος μελών του anti oil κινήματος.

«Ένα ακόμη επεισόδιο στο ατελείωτο σήριαλ καταστολής και αυταρχισμού της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ/απομεινάρια ΠΑΣΟΚ, εξελίχτηκε τις τελευταίες μέρες, καθώς ήδη ταξιδεύει παντού η εικόνα της βάρβαρης επίθεσης ασφαλιτών από την φρουρά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε βάρος ενός ειρηνικού καθηγητή, του Μιχάλη Μαραγκάκη, μέλους της πρωτοβουλίας Λευκάδας κατά των εξορύξεων πετρελαίων στο Ιόνιο και της προσαγωγής αγωνιστικών από την κίνηση «Βρυσούλες» στην περιοχή των Ιωαννίνων, την ημέρα της ομιλίας του» τονίζεται.

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Το συνταγματικό δικαίωμα στην ειρηνική συνάθροιση παραβιάστηκε για πολλοστή φορά από τους πραιτωριανούς της κ. Γεροβασίλη, αφού είναι φανερό ότι ο σημερινός πρωθυπουργός δεν μπορεί να ανεχτεί κανενός είδους κριτική σχετικά με την ολέθρια πολιτική που εφαρμόζει στον τομέα του περιβάλλοντος – όπως άλλωστε σε όλους τους τομείς – και ασφαλώς ούτε έχει την παραμικρή επιθυμία να αφουγκραστεί τις ενστάσεις και ανησυχίες των πολιτών του Ιονίου αναφορικά με τις επικείμενες εξορύξεις. Όσες χαμογελαστές φωτογραφίες και αν βγάλει, όσες περιοδείες με περιφερόμενους κλακαδόρους και αν κάνει, η ουσία της πολιτικής του Αλέξη Τσίπρα είναι η βία και η αλαζονεία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας