Λαμία: Πολύτεκνη οικογένεια «πάγωσε» με γκάφα της ΔΕΗ στον λογαριασμό ρεύματος

2143
ΔΕΗ

Πολύτεκνη οικογένεια στην πόλη της Λαμίας πάγωσε στην κυριολεξία όταν ήρθε… αντιμέτωπη με έναν υπέρογκο εκκαθαριστικό λογαριασμό της ΔΕΗ, από σφάλμα της υπηρεσίας καταγραφής της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος που αφορούσε το νοικοκυριό της οικογένειας.

«Αρχικά νόμισα ότι έγραφε 487 ευρώ, δεν ήθελαν τα μάτια μου φαίνεται να πιστέψουν το νούμερο που έβλεπαν. Όταν συνειδητοποίησα τι έγραφε κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό», εξηγεί στην τοπική ιστοσελίδα LamiaReport η μητέρα της οικογένειας που δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί.

Την επομένη φυσικά πήρε το δρόμο για τη ΔΕΗ ή πιο σωστά για το γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ στη Λαμία που έχει την ευθύνη της καταγραφής των αριθμών των μετρητών.

Εκεί η υπηρεσία κατάλαβε γρήγορα την γκάφα της, που λίγο έλειψε να στείλει… αδιάβαστη ολόκληρη οικογένεια και ενημέρωσε ότι θα διορθώσει το λάθος με νέο λογαριασμό. Άλλωστε στην μέτρηση για ένα απλό νοικοκυριό, είχαν καταγραφεί σχεδόν 20.000 KWh (19212 για την ακρίβεια) σε μία περίοδο 4 μηνών, κάτι που και ένας απλός μηχανικός θα μπορούσε να καταλάβει ότι είναι αδύνατον.

Ωστόσο η «παθούσα» της υπόθεσης δεν μπορεί να συγχωρέσει το γεγονός ότι κανείς δε βρέθηκε να της πει μια συγνώμη, για την ψυχική οδύνη που πέρασε εκείνη και ο άνδρας της. «Είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένας στοιχειώδης έλεγχος όταν τα στοιχεία παρουσιάζουν τέτοια τρομερή απόκλιση;», αναρωτιόταν η γυναίκα και ποιος μπορεί να πει πως έχει άδικο στα αιτήματα και τα ερωτήματα που θέτει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας