Λαιμητόμος εργαζομένων ιδιωτικού τομέα: Βαριά πρόστιμα όταν δεν έχουν διαγνωστικά τεστ!

559
Λαιμητόμος εργαζομένων ιδιωτικού τομέα:

Στο «κυνήγι» παίρνει το κράτος τους εργαζόμενους επιβάλλοντας βαριά πρόστιμα εάν αυτοί δεν έχουν δηλώσει για οποιοδήποτε λόγο, το αποτέλεσμα ενός διαγνωστικού τεστ στο διαδίκτυο.

Στις ποινές προβλέπονται βαριά πρόστιμα, που φτάνουν ακόμη και σε στέρηση μισθού εάν οι  εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, πηγαίνουν στην εργασία τους χωρίς να έχουν δηλώσει το αποτέλεσμα του διαγνωστικού ελέγχου για τον κορωνοϊό στην «πλατφόρμα» “Εργάνη”.

Όπως αναφέρεται το… «Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας» (ΣΕΠΕ) μπορεί από σήμερα Δευτέρα (2/8) να επιβάλει πρόστιμο έως και 300 ευρώ σε εργαζόμενους  του ιδιωτικού τομέα, που δεν έχουν προτιμήσει να εμβολιαστούν με ένα τα εμβόλια που κυκλοφορούν στα εμβολιαστικά κέντρα, και παρουσιάζονται στον εργασιακό τους χώρο, χωρίς να έχουν δηλώσει το αποτέλεσμα του διαγνωστικού ελέγχου (self test, rapid test ή PCR test).

Έτσι όσοι «πιάνονται» από το εδικό αυτό σώμα να μην έχουν δηλώσει το αποτέλεσμα θα τιμωρούνται οικονομικά μέχρι και της στέρησης  του μοναδικού εισοδήματος που μπορεί να έχουν για τους ίδιους και την οικογένειά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας