ΛΑΕ–Μέτωπο Ανατροπής στους εργάτες ναυπηγείων Σκαραμαγκά

2035
Σκαραμαγκά
oznor

Οι Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της ΠΓ της ΛΑ.Ε, Διονύσης Φλαμιάτος και Αυγή Βουτσινά, υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη «ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ- ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», Γιώργος Μπούτρης, στέλεχος της ΛΑ.Ε, και ο Τάσος Καραγεώργος από τα ΑΛΑΝΥΑ επισκεφθήκαν σήμερα, Παρασκευή, 17/05, τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Τα στελέχη της ΛΑ.Ε συναντήθηκαν και συζήτησαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του σωματείου εργαζομένων των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, «Η Τρίαινα» με τον πρόεδρό του Βασίλη Καρακίτσιο, με άλλους συνδικαλιστές και με πολλούς εργάτες, οι οποίοι τους μετέφεραν την αγωνία τους για το μέλλον της επιχείρησης και των θέσεων εργασίας τους, καθώς και για την μη πληρωμή των δεδουλευμένων τους.

Τα στελέχη της «ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» ενημέρωσαν τους εργάτες για τις θέσεις τους για τον στρατηγικό ρόλο της ναυπηγικής βιομηχανίας στη χώρα μας, για την ανάγκη αναζωογόνησης της με δημόσιο χαρακτήρα και στήριξη, στα πλαίσια παραγωγικού μετασχηματισμού. Επίσης, δήλωσαν τη στήριξή τους στα αιτήματά τους, για να διασφαλιστεί η λειτουργία και το μέλλον της επιχείρησης, για την πληρωμή όλων των οφειλόμενων μισθών τους, την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας τους και την καταβολή της διαφοράς του 35% και της ασφαλιστικής κάλυψής τους για το 18μηνο της εκ περιτροπής εργασίας τους.

Τέλος, ζήτησαν από τους εργάτες την εκλογική ενίσχυση της «ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», ώστε να αγωνιστεί πιο αποτελεσματικά για τα δικά τους αιτήματα και συμφέροντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας