ΛΑΕ Βύρωνα: Στήριξη σε Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση και Τάσο Μαυρόπουλο

958
βύρωνα

Τη στήριξη της Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Βύρωνα, με υποψήφιο δήμαρχο τον Τάσο Μαυρόπουλο, ανακοίνωσε η Λαϊκή Ενότητα Βύρωνα.

Στις δημοτικές εκλογές στον Βύρωνα στηρίζουμε την «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ». Η παράταξη αυτή δεν είναι της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Είναι ένα από τα λίγα εγχειρήματα στην Ελλάδα που μπόρεσαν να βρεθούν σε τοπικό επίπεδο, άνθρωποι των κινημάτων και πολίτες από διαφορετικές πολιτικές οργανώσεις της αριστεράς και συμμετέχουν και μέλη της.

Αυτό αποτελεί κεντρικό πολιτικό στόχο της ΛΑΕ για καλλιέργεια συμμαχιών και συγκρότηση μετώπου με ξεκάθαρη αντιμνημονιακή – αντικλεισθενική θέση, που την επόμενη των εκλογών θα υπερασπίσουν τα συμφέροντα των πολιτών, μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο και δεν θα συμμετέχουν στην συνδιοίκηση του δήμου με τις μνημονιακές παρατάξεις.

Η συγκρότηση μιας μαχητικής αριστεράς περνά μέσα από την δημιουργία ενωτικών και πολυσυλλεκτικών σχημάτων στις γειτονιές που θα υπερβαίνουν τον κατακερματισμό και τον σεκταρισμό των σημερινών μορφωμάτων της.

Καλούμε τους φίλους και ψηφοφόρους της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στον Βύρωνα, την Κυριακή 26 Μάη να ψηφίσουν την «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ» με υποψήφιο δήμαρχο τον Τάσο Μαυρόπουλο.

Βύρωνας 23/5/19

Η συντονιστική επιτροπή της Πολιτικής Επιτροπής

ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΥΡΩΝΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας