Λαγκαδάς Θεσ/νικης: Επιτυχημένη περιοδεία Παν.Λαφαζάνη και στελεχών ΛΑ.Ε στην πόλη

1472
λαγκαδάς

Περιοδεία πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή (07/09) ο Παν. Λαφαζάνης, Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε, η Λίτσα Αμμανατίδου Πασχαλίδου, ο Θανάσης Μωυσίδης και άλλα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Η αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε, υπό τον επικεφαλής της Παν. Λαφαζάνη, επισκέφθηκε αρχικά το Ιατρικό Κέντρο Λαγκάδα, όπου συζήτησε με ασθενείς και ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίοι επεσήμαναν στην αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε, τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει το Ιατρικό Κέντρου, αποτέλεσμα των εφαρμοζόμενων πολιτικών.

Είναι χαρακτηριστικό της ένδειας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο χώρος της Υγείας, το γεγονός πως ο Παν. Λαφαζάνης και η αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε ενημερώθηκαν ότι το Ιατρικό Κέντρο στέλνει ιατρικό προσωπικό για να καλύψει τις ανάγκες εφημεριών άλλων νοσοκομειακών μονάδων και κέντρων (!).

Στη συνέχεια, ο Παν. Λαφαζάνης και η αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας επισκέφθηκαν το Αμαξοστάσιο του Δήμου Λαγκαδά.

Η πολύ επιτυχημένη περιοδεία ολοκληρώθηκε στην πόλη του Λαγκάδα, με τον Παν. Λαφαζάνη, τη Λίτσα Αμμανατίδου Πασχαλίδου, τον Σάκη Μωυσίδη και τα υπόλοιπα στελέχη και μέλη της ΛΑ.Ε να τυχαίνουν πολύ θετικής ανταπόκρισης από τους πολίτες του Λαγκάδα για τις θέσεις της ΛΑ.Ε και το ρεαλιστικό εναλλακτικό της πρόγραμμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας