Λίβυος ναύαρχος: Αν δεν νικήσουμε τον Ερντογάν θα πεθάνουμε–Είναι “κανίβαλος”

1304
ναύαρχος

Την βεβαιότητα πως οι δυνάμεις του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ τελικώς θα επικρατήσουν, εξέφρασε την Παρασκευή ο αρχηγός του Λιβυκού Στόλου, Farag el Mahdawi, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την κρίσιμη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη.

«Ή θα νικήσουμε η θα πεθάνουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο «Κανάλι Ένα» ο Λίβυος ναύαρχος, υποστηρίζοντας παράλληλα πως ο Εθνικός Απελευθερωτικός Στρατός βρίσκεται «σχεδόν μέσα στην Τρίπολη».

«Αν δεν νικήσουμε τον ISIS και τον Ερντογάν θα πεθάνουμε. Ο Χάφταρ μου επαναλαμβάνει συνεχώς, η Λιβύη για τους Λίβυους. Κι αυτό το λέει γιατί είναι αισιόδοξος. Είμαστε σχεδόν μέσα στην Τρίπολη. Είναι το ίδιο σαν να σας λέω ότι η Τρίπολη είναι στα χέρια μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Mahdawi.

Ο Λίβυος ναύαρχος επιτέθηκε κατά του Τούρκου προέδρου χαρακτηρίζοντάς τον «κανίβαλο».

«Κοιτάξτε, ο Ερντογάν είναι ένας κανίβαλος! Θέλει να βάλει πόδι σε όλον τον κόσμο. Τώρα θέλει να απλωθεί βάζοντας φωτιά στη Μέση Ανατολή!» ανέφερε και πρόσθεσε: «Ξέρουμε τα χώματα μας. Για αυτό θα νικήσουμε τους Τούρκους».

Οι δηλώσεις του Farag el Mahdawi έρχονται στα πλαίσια της επίσκεψης του στρατάρχη Χαφτάρ στην Ελλάδα, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας