Κ.Πρωθυπουργέ της Ελλάδας είναι το σπίτι του Ισραήλ,το σπίτι σας;

1165
πρωθυπουργέ

H Παλαιστίνη είπε ΟΧΙ στον στραγγαλισμό της Ελλάδας και της Κύπρου από τον Ερντογάν..

Ανεξάρτητα από την αποτρεπτική γεωγραφία, μεταξύ των δύο χωρών(Τουρκίας-Παλαιστίνης), ζητήματα που έχουν να κάνουν με την μη αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους από το κράτος-δολοφόνο, νομικό εμπόδιο ( ; ) στην υπογραφή μιας τέτοιας συμφωνίας, εκείνη αταλάντευτα…

Προσηλωμένη στις αρχές της διεθνούς νομιμότητας και ενώ βλέπει τους κινδύνους για τον Ελληνισμό, τη χρόνια υποδούλωση της Κύπρου μας από τον Τούρκο κατακτητή, τη σκλαβιά που βιώνουν τα αδέρφια μας οι Κύπριοι, τον ξεριζωμό τους από τα χώματα της πατρίδας τους και βιώνοντας ότι οι ισραηλινοί κατακτητές της Γης των Ηρώων της Μέσης Ανατολής έχουν συνάψει συμμαχίες με τις κυβερνήσεις Ελλάδας και Κύπρου …

Εκείνη μπροστά στην κατάφωρη αδικία….ορθώνει το ανάστημα της…

Και ενώ ο κατακτητής της τρώει μέρα με τη μέρα τη Γη της, σκοτώνει τα παιδιά της…. ζητά τη στήριξη και την αλληλεγγύη από τον ελληνικό και τον κυπριακό λαό

Είπε ΟΧΙ σε συμφωνίες που παραβιάζουν τα κυριαρχικά δικαιώματα άλλων χωρών που απορρέουν από τη διεθνή δικαιική τάξη…..

Είπε ΟΧΙ στην τουρκική εισβολή στη Λιβύη και συντάχτηκε με όλες τις αραβικές χώρες που στηρίζουν τις πρωτοβουλίες της Αιγύπτου στη συνεδρίαση του Αραβικού Σύνδεσμου

Τη λένε Π Α Λ Α Ι Σ Τ Ι Ν Η …. η πιο όμορφη, δίκαιη Πατρίδα της Γης…. Το αίμα του λαού της έχει ποτίσει τη Γη της και Εκείνη, με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια αγωνίζεται για τα πανανθρώπινα ιδανικά της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της ειρήνης….

Κ. Πρωθυπουργέ της Ελλάδας, στην πρόσφατη επίσκεψη σας στην κατεχόμενη Παλαιστίνη που λέγεται Ισραήλ, δηλώσατε ότι νοιώθετε σαν στο σπίτι σας.

Ανήκει στο σκλαβωμένο Παλαιστινιακό λαό, ξέρετε…..όχι στον φίλο σας Νετανιάχου.

Όπως αν την Ελλάδα, υποθετικά μιλάω ΑΝ, την υποδούλωνε ο εχθρός, η ελληνική Γη δεν θα αλλάξει ονομασία μέχρι την απελευθέρωσή της ….

Με το Ισραήλ δεν μπορείτε να μοιράζεστε ως υπέρμαχος του Διεθνούς Δικαίου, το οποίο εσείς συνεχώς επικαλείστε μπροστά στα διαχρονικά σχέδια αλλαγής συνόρων από την Τουρκία, τις αρχές της δημοκρατίας, της διεθνούς νομιμότητας, του Διεθνούς Δικαίου με το κράτος-τρομοκράτη που έχει εξαφανίσει τον γηγενή λαό της Παλαιστίνης από την πατρίδα του.

Κ. Πρωθυπουργέ δηλώσατε: «Πάντοτε αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας όταν είμαστε στο Ισραήλ και πιστεύω το ίδιο συμβαίνει και στους Ισραηλινούς όταν βρίσκονται στην Ελλάδα».

Σας διαβεβαιώ ότι στην χώρα που γεννήθηκα πιστολάδες, αιμοδιψείς εθνικιστές δολοφόνοι, δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα -με μακρύ ιστορικό στους αγώνες για την απελευθέρωση, την ειρήνη, τη δημοκρατία- ανεξαρτήτως εθνικότητας!

Ευπρόσδεκτος κάθε συνάνθρωπος μας που δεν έχει δολοφονικά ένστικτα που δεν θεωρεί ότι ανήκει στην άρια φυλή κ. Πρωθυπουργέ, που δεν γράφει στους τοίχους των σπιτιών της Παλαιστίνης “ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ”….

Σας καλώ στην επόμενη επίσκεψή σας στο Ισραήλ, που κάποτε λεγόταν και ΠΑΝΤΑ θα λέγεται Παλαιστίνη για τον λαό της και για όλους τους μαχητές της ελευθερίας σε ολόκληρη τη γη, να επισκεφτείτε τις φυλακές στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη….

Μια Ελληνίδα-Παλαιστίνια ή Παλαιστίνια-Ελληνίδα πολίτης ολόκληρης της Γης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας