Κ. Γουργουλιάνης: “Γίνεται υπερδιάγνωση κρουσμάτων που σπέρνει πανικό”!!!

2160
Γίνεται υπερδιάγνωση κρουσμάτων που σπέρνει

«Δεν γνωρίζουμε αν τα δείγματα αντιπροσωπεύουν την μια η την άλλη μετάλλαξη – Δεν γίνεται γενετικός έλεγχος όλων των δειγμάτων!»

«Βόμβες» από τον καθηγητή Πνευμονολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Κωνσταντίνο Γουργουλιάνη, ο οποίος τάχθηκε κατά της ανακοίνωσης των ημερήσιων κρουσμάτων COVID ενώ επιπλέον ανέφερε πως δεν γίνεται γενετικός έλεγχος όλων των δειγμάτων και απλώς υποθέτουν ότι κάποια αντιπροσωπεύουν την Όμικρον!

Όπως εξήγησε ο κ. Γουργουλιάνης, οι ανακοινώσεις ημερήσιων κρουσμάτων σπέρνουν πανικό και δεν εξυπηρετούν σε τίποτε άλλο.

Ο καθηγητής εκτιμά πως το Όμικρον κύμα θα εξαντληθεί γρήγορα. «Στην Νότιο Αφρική εξαντλήθηκε μέσα σε 1 μήνα και κάτι», σημείωσε, παραδεχόμενος ότι δεν έχουμε αύξηση νοσηλειών, διασωληνώσεων και θανάτων.

Κάπως έτσι θα έρθει το τέλος της λεγόμενης πανδημίας, καθότι είτε αυτή η μετάλλαξη είτε μία επομένη θα είναι μία μετάλλαξη με ήπια μορφή, τονίζει ο καθηγητής!

Μάλιστα σε άλλο σημείο του  βίντεο, εξηγεί πως «έχουμε υπερδιάγνωση γιατί κάνουμε πολλά τεστ» και  παραδέχεται πως δεν εξετάζονται γενετικά όλα τα δείγματα άλλα η ταχύτητα μετάδοσης θυμίζει όμικρον!

Στο ίδιο βίντεο  αναφέρει πως μελέτες από Χονγκ Κονγκ σημειώνουν ότι η Όμικρον εξαντλείται στο ανώτερο αναπνευστικό και δεν κάνει πνευμονίες, δεν έχουμε διασωληνωμένους, ούτε θανάτους.

Και κλείνει με το συμπέρασμα  πως οι πανδημίες τελειώνουν μονές τους όταν ο πληθυσμός αποκτήσει ανοσία, κάτι που βλέπουμε σίγα-σίγα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας