Κύπελλο ποδοσφαίρου: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 1-0

908
γιάννινα

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και μοιραία γνώρισαν την ήττα με 1 – 0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος πήρε προβάδισμα στη μάχη για την πρόκριση.

Με το “αριστερό” μπήκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος ο Παναθηναϊκός, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 1 – 0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Οι «πράσινοι» έμειναν μακριά από τις καλές εμφανίσεις και μοιραία έχασαν από τους «Ηπειρώτες», οι οποίοι αγωνίζονται στη Super League 2.

Το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Παμλίδης στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από λάθος στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα στο 28ο λεπτό και με τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται με δέκα παίκτες λόγω του τραυματισμού του Αποστολάκη ο Κάστρο έκανε το σουτ εκτός περιοχής η μπάλα κόντραρε, πέρασε και από τον Πούγγουρα και ο Παμλίδης έκανε την προβολή για να νικήσει τον Διούδη και να ανοίξει το σκορ δίνοντας τον προβάδισμα στον ΠΑΣ.

Παρά τις αλλαγές του Δώνη, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με αποτέλεσμα ο «Άγιαξ της Ηπείρου» να πάρει μία πολύ μεγάλη νίκη.

Τα πράγματα πλέον, δυσκολεύουν για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος καλείται να αντιστρέψει την κατάσταση και να βρει σκορ πρόκρισης στον επαναληπτικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας