Κυνική ομολογία Τραμπ: Δεν αποκλείει στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα!

1163
τρομοκρατική

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ομολόγησε κυνικά ότι μια στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα είναι «μια επιλογή» και ότι απέρριψε την πρόταση του προέδρου Νικολάς Μαδούρο να συναντηθούν.

«Σίγουρα, είναι κάτι που ενδέχεται…είναι μια επιλογή» είπε ο Τραμπ σε συνέντευξή του στο CBS που πρόκειται να μεταδοθεί σήμερα.

Ο Τραμπ είπε ότι ο Μαδούρο του ζήτησε πριν από μήνες να συναντηθούν αλλά εκείνος απέρριψε την πρότασή του.

«Το απέρριψα γιατί έχουμε ήδη προχωρήσει πολύ», είπε σύμφωνα με αποσπάσματα της συνέντευξής του στην εκπομπή του CBS «Face the Nation». Προφανώς εννοούσε ότι η ωμή επέμβαση στο εσωτερικό της Βενεζουέλας και η απόπειρα ανατροπής του νόμιμου προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο από πλευράς ΗΠΑ.

«Επομένως, θεωρώ ότι η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, πολύ, πολύ μεγάλες, τεράστιες διαδηλώσεις διαμαρτυρίας».

Στην ίδια συνέντευξη ο πρόεδρος των ΗΠΑ χαρακτήρισε σημαντικό να παραμείνει η αμερικανική στρατιωτική παρουσία στο Ιράκ ώστε η Ουάσινγκτον να παρακολουθεί στενά το Ιράν. Ο πρόεδρος εξήγησε ότι οι ΗΠΑ έχουν ξοδέψει μια περιουσία για μια βάση στο Ιράκ.

«Θα μπορούσαμε λοιπόν να παραμείνουμε. Ένας από τους λόγους είναι ότι θέλω να παρακολουθώ το Ιράν γιατί το Ιράν είναι το πραγματικό πρόβλημα». (ΣΣ: Προφανώς για τις ΗΠΑ. Γιατί για όλον, σχεδόν, τον υπόλοιπο κόσμο το πραγματικό πρόβλημα είναι οι ΗΠΑ και η ιμπεριαλιστική πολιτική τους).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας