Κυβέρνηση πλαστογράφος: Αλλοιώνει φωτογραφία για να κρύψει ευθύνες αντιμετώπισης κακοκαιρίας

886
Κυβέρνηση πλαστογράφος

Σε μία ωμή πλαστογραφία προχώρησε η κυβέρνηση για να υποβαθμίσει την ανικανότητά της στην αντιμετώπιση της μπόρας που έπληξε την περασμένη Πέμπτη την Αττική και «έπνιξε» το κέντρο της χώρας: Συγκεκριμένα πλαστογράφησε την σοκαριστική φωτογραφία με τους μαθητές να βγαίνουν πατώντας επάνω σε θρανία να γλιτώσουν από τα ορμητικά νερά που μπήκαν μέσα στο… κοντέινερ (!) που έκαναν μάθημα στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Πριν από λίγο από το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, ο σύμβουλός του Γρηγόρης Ψαριανός ανάρτησε πλαστή φωτογραφία, προκειμένου να εξαπατήσει τους πολίτες, επιχειρώντας να διαψεύσει τα όσα σοκαρισμένοι αντίκρυσαν οι Έλληνες!

Στην φωτογραφία ένα από τα παιδιά που περπατά επάνω στην «γέφυρα ζωής» των θρανίων, έχει μεταφερθεί από τους πλαστογράφους μερικά μέτρα πιο πέρα και φαίνεται να περπατά κανονικά επάνω στα νερά.

Ο σύμβουλος της κυβέρνησης Γρηγόρης Ψαριανός, προφανώς εκτελώντας κυβερνητικές εντολές, γράφει τα εξής εμετικά: «Η προπαγάνδα, φονερό εργαλείο χειραγώγησης των ηλιθίων (εδώ γέφυρα θρανίων για να σωθούν οι μαθητές από… βέβαιο πνιγμό. Δίπλα η μαθήτρια περπατά με άνεση Μεσσία επάνω στα νερά. Θαύμα, θαύμα!)».

Η αληθινή φωτογραφία είναι η παρακάτω, αλλά πλέον τίθεται ζήτημα, όχι μόνο πλαστογραφίας και εξαπάτησης των πολιτών, αλλά και εξύβρισης των Θείων, αφού χρησιμοποιεί το όνομα του Κυρίου για να τεκμηριώσει ένα ψεύδος!

Το άλλο θα μπορούσε κάποιος να περιμένει από ένα κυβερνητικό στέλεχος της νυν κυβέρνησης με «ταυτότητα» από το «Ποτάμι»;

Κάποιος εισαγγελέας για τα fake news της κυβέρνησης υπάρχει;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας