Κράτος-καζίνο με μεθόδους μαφίας που το διευθύνουν «νταβατζήδες» και εντολοδόχοι πρωθυπουργοί

1737
δημιουργική

Παρουσιάζουν και προβάλλουν ότι πιο απολιτίκ, γελοίο και γραφικό υπάρχει και όχι τυχαία.

Δεν θέλουν φωνές δυνατές, με επιχειρήματα, πιστεύω, αγωνιστικότητα και οράματα, θέλουνε μαριονέτες και ψώνια που το μόνο που επιδιώκουν είναι η αυτοπροβολή και μια επίπλαστη και εφήμερη δόξα, έτσι, για να γουστάρουν.

Έχουν μετατρέψει σε πλανόδιο τσίρκο, περιφερόμενο θίασο ετερόκλητων τυχοδιωκτών και μεταπρατήριο ιδεών το κοινοβούλιο.

Οι μέρες που διανύουμε αποτυπώνουν ανάγλυφα την πλήρη κατάπτωση πολιτικών, αρχών, αξιών, και ηθών, με άμεσες και καταστροφικές επιπτώσεις και στην κοινωνία, τόσο στη ψυχολογία της που τσακίστηκε, όσο και στην ποιότητα ζωής που καταβαραθρώθηκε.

Μόνον έτσι θα μπορούσανε να περάσουν όσα πέρασαν, να αποδιοργανώσουν, να εκφυλίσουν, να κατακερματίσουν, να απομονώσουν και να καταπνίξουν κάθε αξιόλογη μορφή αντίστασης και πρότασης, να διαγράψουν κάθε αξιακό και ηθικό κώδικα και τελικά να υποτάξουν τη κοινωνία που βρίσκεται σε κώμα και παρακολουθεί σαστισμένη και ανήμπορη να αντιδράσει.

Βγάζοντας από το καπέλο απίθανους λαγούς τύπου Λεβέντη, Θεοδωράκη, Μεγαλοοικονόμου και βγάζοντας από το παιχνίδι πολιτικούς και ενεργούς πολίτες που δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν συνθηκολογούν, δεν συνδιαλέγονται, δεν συνθηκολογούν με το τέρας.

Κατόρθωσαν μέσα από τους μηχανισμούς που τους στηρίζουν και τους προστατεύουν, να απομονώσουν κάθε φωνή που δεν συμβαδίζει με τα σκοτεινά τους σχέδια, αφού πρώτα φρόντισαν να περάσουν ένα πρώτο και καταστροφικό όπως αποδείχτηκε για τη συνέχεια μήνυμα στους ψηφοφόρους του ’15.

Τιμωρήστε την εντιμότητα και επιβραβεύστε τη φαυλότητα.

Και τα κατάφεραν και μέχρι στιγμής, συνεχίζουν να τα καταφέρνουν καλά.

Και για να το κλείσουμε.

Η ιστορία έχει διδάξει ότι τους κανόνες, τους βάζουν οι νικητές, αλλά εμείς, θα πρέπει να ανατρέψουμε την ιστορία και να αλλάξουμε τους κανόνες.

*Ο Τάσος Καραγιώργος είναι μέλος της Κίνησης  ΑΛ.ΑΝΥ.Α (ΑΛ.ληλεγγύη-ΑΝΥ.πακοή-Α.νατροπή).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας