Κούρδοι Αθήνας:«Ή θα πεθάνουμε όλοι μαζί ή θα νικήσουμε»

1643
Κούρδοι

Μαχητική συγκέντρωση στα Προπύλαια πραγματοποίησαν το απόγευμα Κούρδοι, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, φωνάζοντας συνθήματα κατά της εισβολής της Τουρκίας στη Συρία.

Οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν στη συνέχεια πορεία προς την τουρκική πρεσβεία, ωστόσο, κλούβες των ΜΑΤ δεν τους επέτρεψαν ούτε την προσέγγιση στην πρεσβεία των εισβολέων στη γη τους και τους έκοψαν στη Ρηγίλλης στο ύψος της Βασ. Σοφίας!

Στη συνέχεια, οι Κούρδοι φώναξαν συνθήματα κατά της εισβολής της Τουρκίας στη Συρία και των επιχειρήσεων εναντίον κουρδικών δυνάμεων.

Οι Κούρδοι αποχωρώντας έδωσαν ραντεβού για μεγάλη συγκέντρωση το επόμενο Σάββατο το απόγευμα στα Προπύλαια και στη συνέχεια πάλι πορεία στην Τουρκική πρεσβεία.

 

Εκπρόσωπος Κούρδων στην Ελλάδα: Ή θα πεθάνουμε όλοι μαζί ή θα νικήσουμε

Ο εκπρόσωπος του Κουρδικού Κόμματος PYD στην Ελλάδα, Ιμπραήμ Μουσλέμ, για την εισβολή της Τουρκίας στη Βόρεια Συρία, υποστήριξε πως οι ΗΠΑ και Τουρκία είναι κατά του κουρδικού λαού και πως μόνο ο Κουρδικός λαός με τα όπλα του μπορεί να αποτρέψει τη σφαγή από τον Τουρκικό στρατό και τους μισθοφόρους του.

«Δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε, αντίσταση μέχρι εσχάτων» τόνισε ο κ. Μουσλέμ και συμπλήρωσε «ή θα πεθάνουμε όλοι μαζί ή θα νικήσουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας