Κορωνοϊός-Κίνα: Γυναίκα ξέμεινε από μάσκες και φόρεσε κοστούμι…καμηλοπάρδαλης

1116
μάσκες

Σε απίστευτα μέτρα προστασίας από το νέο κορωνοϊό καταφεύγουν ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι στην Κίνα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα μία γυναίκα, που δεν έβρισκε μάσκα προσώπου και φόρεσε ένα κοστούμικαμηλοπάρδαλης.

Καθώς συνεχίζει να εξαπλώνεται η επιδημία του φονικού κορωνοϊού, η κυρία Χε, αγνώστων λοιπών στοιχείων, εμφανίστηκε σε νοσοκομείο της Λουζχού με την απίστευτη περιβολή προκειμένου να προμηθευτεί υπεραπαραίτητα φάρμακα για τον πατέρα της.

 

To προσωπικό του νοσοκομείου έμεινε άφωνο όταν είδε τη γυναίκα να καταφθάνει με το κοστούμι της καμηλοπάρδαλης για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό / Φωτογραφίες: YouTubeTo προσωπικό του νοσοκομείου έμεινε άφωνο όταν είδε τη γυναίκα να καταφθάνει με το κοστούμι της καμηλοπάρδαλης για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό .

Όπως είπε σε δημοσιογράφους, αγόρασε το κοστούμι της καμηλοπάρδαλης την περασμένη εβδομάδα, καθώς της είχαν τελειώσει οι χειρουργικές μάσκες προσώπου. Αποκάλυψε δε ότι αγόρασε και ένα κοστούμιεξωγήινου, που θα το χρειαστεί όταν θα βάζει το άλλο στο πλυντήριο. Σε εικόνες που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου η γυναίκα διακρίνεται καλυμμένη απ’ την κορφή ως τα νύχια με το κοστούμι…

Ο πατέρας της επισκεπτόταν τακτικά το τμήμα νοσημάτων θώρακος του νοσοκομείου προτού ξεσπάσει η επιδημία του κορωνοϊού κι εκείνη, ως το υγιέστερο μέλος της οικογένειας, προσφέρθηκε να πάει μέχρι εκεί να του φέρει τα αναγκαία φάρμακα για την ασθένειά του.

Όλα αυτά την ώρα που το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας ανακοίνωσε ότι η χώρα χρειάζεται «επειγόντως» μεγάλα αποθέματα σε χειρουργικές μάσκες και στολές ΡΒΧΠ (ραδιοβιοχημικού πολέμου) με τα εργοστάσια να εργάζονται πυρετωδώς όλο το 24ωρο, αλλά η ημερήσια παραγωγή τους σε μάσκες να μην ξεπερνά τα 20 εκατ., όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Βιομηχανίας της Κίνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας