Κοροναϊός: Οι swingers ακύρωσαν τις διακοπές τους στην Κρήτη

885
swingers

Σε 1 εκατομμύριο ζημία ανέρχεται για τον ξενοδόχο της Κρήτης η ακύρωση των 350 swingers που θα έφταναν στο νησί στις 7 Μαΐου.

Μιλώντας στο ethnos.gr ο ξενοδόχος Νίκος Χαλκιαδάκης που θα υποδεχόταν τους 350 swingers από 41 χώρες στο πεντάστερο ξενοδοχείο του στη Σταλίδα Ηρακλείου, μιλάει για ζημιά της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι swingers θα κατέλυαν για 6η χρονιά στο ξενοδοχείο, όπου θα διανυκτέρευαν επί μια εβδομάδα, και θα περνούσαν τις διακοπές τους.

Μετάθεση των διακοπών τους

Όπως αναφέρθηκε, τουλάχιστον 20 ζευγάρια, προερχόμενα από Ιταλία, Ισραήλ και Χονκ Κονγκ είχαν ακυρώσει, με αποτέλεσμα «οι διοργανωτές αποφάσισαν να μεταθέσουν τις διακοπές των swingers για τέλος της σεζόν – τέλη Οκτωβρίου- ή για αρχές του νέου χρόνου» επισημαίνει στο ethnos.gr  ο ξενοδόχος.

«Χαμένοι» μήνες

Τόσο ο Απρίλιος (σ.σ. η σεζόν στην Κρήτη ξεκινάει στα μέσα Απριλίου) όσο και ο Μάιος, όπως αναφέρουν παράγοντες του κλάδου στο ethnos.gr φαίνονται «χαμένοι».

Ήδη, από την περασμένη εβδομάδα οι κρατήσεις έχουν μειωθεί κατά 30% από την κανονική ροή, ενώ αυτήν την εβδομάδα έχουν κατρακυλήσει στο -80%!

Σοβαρό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα ξενοδοχεία των πόλεων στο νησί ενώ σ’ ότι αφορά ακυρώσεις για Πάσχα και καλοκαίρι, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν, εκτός από κάποιες από Ιταλία, Ισραήλ και σε ορισμένα ξενοδοχεία από Γαλλία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας