Καταπληκτική συνέντευξη του Αντώνη Καλογιάννη:Η ζωή,η απώλεια του γιου του,ο θάνατος(video)

820
Καταπληκτική συνέντευξη του Αντώνη Καλογιάννη

Ο Αντώνης Καλογιάννης που έφυγε σήμερα από τη ζωή, υπήρξε ένας σπουδαίος τραγουδιστής με μεγάλες επιτυχίες και συνεργασίες μοναδικές, τόσο με τον Μίκη Θεοδωράκη, όσο και με άλλους μεγάλους Έλληνες συνθέτες όπως ο Μάριος Τόκας, ο Τάκης Μουσαφίρης και άλλοι.

Πριν περίπου 15 χρόνια ο γνωστός τραγουδιστής είχε βιώσει μια μεγάλη δοκιμασία που του είχε στοιχίσει πολύ. Λίγο πριν το τέλος του 2006, πέθανε στα 46 του χρόνια από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, ο γιος του Βαγγέλης. Το χτύπημα για τον τραγουδιστή ήταν πολύ μεγάλο. Ο τραγουδιστής  είχε μιλήσει για πρώτη φορά για την τραγική του απώλεια, που βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, στην εκπομπή Προσωπικά της Έλενας Κατρίτση.

“Ο γιος μου ήταν ένα αρσενικό 100%. Η απώλεια του γιου μου ήταν καθοριστική για τη ζωή μου. Δεν ήταν μόνο ένας γιος, ήταν ένας φίλος, ένας σύντροφος. Ήμασταν δύο άνδρες που μιλούσαμε ως άνδρας προς άνδρα. Πονάνε όλα αυτά, αλλά δεν φοβάμαι τον πόνο

Στη συνέντευξή του ο τραγουδιστής είπε πως φοβάται τον θάνατο, γιατί θα του στερήσει τον ήλιο, τη θάλασσα, τους φίλους του. “Δεν τον χωνεύω δεν τον γουστάρω το θάνατο”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας