Κατάντημα! Οι Συριζαίοι σφάζονται στον Βόλο για τον Πολάκη

791
Κατάντημα! Οι Συριζαίοι σφάζονται στον Βόλο για τον Πολάκη

Η μισή νομαρχιακή δεν θέλει να συμμετάσχει σε κομματική εκδήλωση και απειλεί με παραίτηση

Παύλος Πολάκης με όσα λέει και κάνει προκαλεί πολύ συχνά προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ και δίνει λαβή και επιχειρήματα στους πολιτικούς αντιπάλους του να ασκήσουν σκληρή κριτική.

Όμως τα πράγματα φαίνεται πλέον ότι είναι όλο και πιο σοβαρά, αφού ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας διχάζει και την κομματική βάση του ΣΥΡΙΖΑ, με ό,τι αυτό σημαίνει για τη συσπείρωση και την ενότητα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όσα γίνονται αυτές τις ημέρες στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία είναι η απόδειξη του διχασμού. Για τις 5 Νοεμβρίου η Ν.Ε. έχει προγραμματίσει εκδήλωση στον Βόλο με κεντρικό ομιλητή τον Παύλο Πολάκη. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου τα μισά μέλη της νομαρχιακής είναι αντίθετα με την παρουσία του και απειλούν με ομαδική αποχώρηση. Τα άλλα μισά μέλη όμως επιμένουν, δεν κάνουν πίσω και διαμηνύουν ότι η εκδήλωση θα γίνει κανονικά με αυτόν ομιλητή, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό.

Όπως καταλαβαίνει κανείς η εσωκομματική κόντρα σκληραίνει, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι ανάλογες καταστάσεις διαμορφώνονται και σε άλλες κομματικές οργανώσεις ανά την Ελλάδα. Αποστάσεις που έχουν φθάσει μέχρι και τη δημόσια αντιπαράθεση έχουν πάρει από τον Π. Πολάκη και πολλά στελέχη σε κεντρικό επίπεδο, όπως π.χ. ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η ομάδα των «53».

Θυμίζουμε ότι λίγο καιρό μετά τις εκλογές του Ιουλίου 2019 ο Π. Πολάκης είχε ασκήσει κριτική στον πρώην υπουργό Οικονομικών, αποδίδοντάς του ευθύνες για την κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη μεσαία τάξη αλλά και για το μαξιλάρι των 37 δισ. ευρώ.
Αυτό ήταν βούτυρο στο ψωμί της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της Ν.Δ., που εδώ και χρόνια έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον κ. Πολάκη, χρεώνοντας στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα τη συμπεριφορά του, και, όπως φαίνεται, το χαρτί αυτό τους βγαίνει πάντα. Κι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην κυβέρνηση συχνά πυκνά απολογούνταν για τα έργα, τα λόγια και τις ημέρες του κ. Πολάκη και τώρα που είναι στην αντιπολίτευση το ίδιο κάνει.

Πηγή: dimokratianews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας