Καραγκιοζιλίκια Βελόπουλου

1738

Ο Κυρ. Βελόπουλος δήλωσε με στόμφο και πομποδώς ότι δεν υπάρχει πιθανότητα συγκυβέρνησης “με αυτή τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη”!

Με δύο λόγια με την ΝΔ του Κ.Καραμανλή ή του Ν. Δένδια ή του Α.Σαμαρά κλπ θα συζητούσε τη συγκυβέρνηση, αν δεν την έκανε και ασμένως δεκτή!

Ο “κωλοτούμπας” Κυρ. Βελόπουλος, που υπήρξε “λαγός”,-μαζί με τον Γεωργιάδη και τον Βορίδη του ΛΑΟΣ υπό Γ. Καρατζαφέρη-, για την έλευση του πρώτου μνημονίου του ΓΑΠ, σπεύδοντας να το υπερψηφίσει ενθουσιωδώς για να σώσει την Ελλάδα, είναι έτοιμος, όπως φαίνεται, να γίνει κολαούζος μιας ΝΔ, αρκεί όπως μας λέει να μην έχει αρχηγό τον Κ. Μητσοτάκη, λες και η ΝΔ με άλλον αρχηγό δεν θα συνεχίσει την περπατημένη της άγριας καταστροφής της χώρας.

Θα μπορούσαμε να πούμε κι άλλα, πολλά! Νομίζω, όμως, ότι δεν χρειάζεται να ταλαιπωρούμαστε με πολιτικά καραγκιοζιλίκια και πολιτικές “κουμπαριές” για τις κυβερνητικές καρέκλες και τα προνόμιά τους έφτασε στο σημερινό κατάντημα η χώρα.

Ο στόχος σήμερα δεν είναι να φύγει απλώς ο Κυρ. Μητσοτάκης από την αρχηγία της ΝΔ. Ο στόχος είναι να συντριβεί και να ξεκουμπιστεί και η ίδια η ΝΔ, ανεξαρτήτως αρχηγού, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και όλες τις κατεστημένες παραφυάδες τους, που στέλνουν τη χώρα στα τάρταρα! Και όχι μόνο να συντριβούν και να ξεκουμπιστούν αλλά και να αναδειχθεί από το λαό μια νέα εθνική ηγεσία και μια νέα έντιμη, αξιόπιστη, γνήσια πατριωτική κυβέρνηση εθνικής ανεξαρτησίας, παραγωγικής ανασυγκρότησης, κοινωνικής δικαιοσύνης και βαθιάς δημοκρατίας, που θα δώσει όραμα και νέα προοπτική στη χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας