Καμμένος καρφώνει Κοτζιά για συνεργασία με Σόρος-Στο “κάδρο” Κοτζιά το Μαξίμου

962
κοτζιά

Δεν έχουν τέλος τα καρφώματα Καμμένου- Κοτζιά, με τον υπουργό Εθνικής Αμύνης να εμφανίζει τον Νίκο Κοτζιά και το ΥΠΕΞ, ως συνεργάτη του Τζορτζ Σόρος σε εταιρεία  έκδοσης βίζα και τον Κοτζιά να απαντά “δείχνοντας” προς Μαξίμου με υπόνοιες περί διαγραφής των πρακτικών του υπουργικού Συμβουλίου.

Επειδή βλέπω να γίνεται μεγάλη σπέκουλα και βλέπω να στήνονται ολόκληρα σενάρια πάνω από πράγματα που δήθεν ειπώθηκαν από εμένα, να ξεκαθαρίσουμε ότι ποτέ δεν ειπώθηκε ότι 50 εκατ. πήρε η κυβέρνηση από τον Σόρος. Αναφέρθηκα στον Σόρος σε σχέση με συνεργασία του Υπουργείου Εξωτερικών με εταιρεία έκδοσης βίζα, που δεν είχε καμία σχέση με την κυβέρνηση“, είπε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο STAR εγκαλώντας προσωπικά τον Νίκο Κοτζιά για δοσοληψίες με τον Σόρος.

Επ αυτού πρόσθεσε: “όλα αυτά λοιπόν είναι προφάσεις εν αμαρτίαις που χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση προκειμένου να κρύψει την εξέλιξη της προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου. Η κυβέρνηση έχει υπουργικό συμβούλιο στο οποίο κρατούνται πρακτικά και δεν πρόκειται να συνεχίσω την προσπάθεια κάποιων να χτίσουν τέτοιου είδους σενάρια πάνω σε αυτές τις δηλώσεις“.

Κοτζιάς: Δεν πιστεύω να διαγραφούν τα πρακτικά

Στο μεταξύ, νέα “βόμβα” εκτόξευσε ο πρώην ΥΠΕΞ , βάζοντας αυτή τη φορά στο “κάδρο” και το Μαξίμου.

Απαντώντας στην διάψευση Καμμένου ότι ουδέποτε μίλησε για 50εκατ. Σόρος στο υπουργικό Συμβούλιο, στενοί συνομιλητές του πρώην ΥΠΕΞ δήλωσαν στον Ant1 ότι  “δεν ψεύδεται, επιμένει σε όσα είπε δημοσίως, προφανώς και ήταν αλήθεια“, ενώ απευθύνει μήνυμα προς όλους τους παρόντες υπουργούς στο υπουργικό συμβούλιο:

Αν κάποιοι μετά τη σιωπή στις ύβρεις θέλουν να σβήσουν τμήματα από τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου, είναι κάτι που δεν μπορεί να φανταστεί ο νους μας και το αποκλείουμε είναι το μήνυμά του.

Διάψευση Καμμένου και μισόλογα Κοτζιά

Νωρίτερα, μέσω του Twitter του, ο Π. Καμμένος διέψευσε τον κ. Κοτζιά για τους ισχυρισμούς του, επιτιθέμενος στα… “ορφανά του Σημίτη“.

Επειδή τα ορφανά του Σημίτη μετά την παραζάλη τους από προφυλάκιση Παπαντωνίου έχουν επιδοθεί σε επιχείρηση αντιπερισπασμού πόνου, εδώ και 48 ώρες αναπαράγουν δήθεν αναφορά μου στο υπουργικό για 50 εκατ. ευρώ του Σόρος στην κυβέρνηση είναι ψευδές απόδειξη τα πρακτικά και οι παρόντες”, έγραψε, ο συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα, δείχνοντας,  προς την πλευρά των αναφορών Σπίρτζη.

Ωστόσο, ο Χρήστος Σπίρτζης έδειξε να τα… γυρίζει.

Όταν κάποιος λέει “δεν άκουσα“, ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει οτιδήποτε. Απλά, δεν άκουσε”, σχολίασε, στο δικό του λογαριασμό στο Twitter, ο υπουργός Υποδομών. Με τον τρόπο αυτό, άφησε (με βάση την τελευταία τοποθέτησή του από τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης) ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο ο κ. Καμμένος να έχει πραγματοποιήσει τις αναφορές, για τις οποίες τον κατηγορεί ο Νίκος Κοτζιάς.

Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα”, είχε πει στο ραδιόφωνο του “Θέματος”, ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις καταγγελίες του τέως υπουργού Εξωτερικών, σύμφωνα με τις οποίες ο Πάνος Καμμένος έκανε λόγο στο περιλάλητο υπουργικό συμβούλιο για χρηματοδότηση της κυβέρνησης από τον Τζορτζ Σόρος.

Ο Νίκος Κοτζιάς είναι ένας πνευματικός άνθρωπος, τον αγαπάμε πάρα πολύ. Τον σέβομαι και δεν θα μπω σε αυτή τη λογική. Τον σέβομαι πολιτικά και τον αγαπάω και προσωπικά… Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα. Καταρχάς, να ξεκινήσουμε από αυτό. Ήμουνα στο υπουργικό συμβούλιο και δεν έχω ακούσει τον Πάνο Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα”, συμπλήρωσε ο κ. Σπίρτζης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας